![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Soft gen Radmin
Ma intereseaza un program asemanator lui Radmin, doar ca freeware. Aveti vreo idee (nu ma intereseaza cel integrat in Windows XP). Imi trebuie ceva care sa nu necesite confirmarea calculatorului server la conectare. Eu folosesc laptopul pe post de telecomanda deseori si ar fi anevoios sa ma ridic din pat si sa ma duc pana la calculatorul mare sa dau ok. In afara de Radmin, mai exista ceva (neaparat freeware)? Multumesc.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
TightVNC
__________________ Sticky: Proiect pentru copiii saraci! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Thank you. Downloadez acum.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 |
Cel mai bun si mai bun dupa parerea mea este : RemotelyAnywhere Workstation + Server Edition care este mai tare decat radmin si VNC.Cerinte minime de sistem si functioneaza perfect pentru orice conexiune de internet ai avea(via HTTP).Poti incerca!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |