![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pc-cillin Internet Security 2005 Problem!!! Help
Am urmatoarea problema: -am luat de pe net (de pe site-ul oficial) trial-ul de Pc Cillin Internet Security 2005. - l-am instalat etc am dat restart si dupa aia NU MAI MERGE INTERNET... trebuie sa inchid Pc Cillin ca sa am interenet -care e faza? dc nu merge internetul? am setat totul perfect si degeaba. -am auzit niste zvonuri ca cica nu ar merge daca ai instalat al antivirus sau firewall de la alte firme... asa e? (mi se pare tampenie) -am instalat: Norton Antivirus Corporate si Sygate Personal Firewall PRO dar ambele le am oprite (chiar si serviciile lor). Daca s-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema si stie de la ce e si cum se poate rezolva... poate ma ajutati. Multumesc anticipat | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Zboara Sygate si SAV si vezi dupa. E o idee a dracu' de tampita sa folosesti doi antivirusi concomitent, cat despre 2 firewalluri...no comment. Folosesc PC-Cillin de juma de ani si merge perfect, mai mult ca sigur ca acolo e buba.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai ideea e ca nu vreau sa folosesc 2... normal .Dar nici nu vreau sa dezinstalez alea fara sa testez prima oara. Am oprit la ele tot ce era de oprit, scos din start-up, oprit ABSOLUT toate serviciile etc. Am citit pe niste forumuri ca nu ar conta pana cand nu dezinstalezi... se pare ca asa e. Mai multe detalii imi poti da despre el? merita...? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu zic ca da. Un antivirus bun, chiar foarte bun, un firewall mai primitiv, dar pe gustul meu , o protectie onorabila contra spyware and shit. Consum de memorie rezonabil, impact de viteza nul, updateuri regulate 1-4 pe zi. http://www.wintweaks.ro/readreview.php?article_id=4
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
hai ca am dezinstalat alea doua si merge perfect acum... ciudata masura de protectie .Am fost azi la CISCO EXPO 2005 si era o prezentare de la Trend Micro si tocmai asta spunea ca nu trebuie sa fie nici un alt soft de genul asta de la concurenta si chiar are el implementat o aplicatie de dezinstalarea a celor mai cunosctuti antivirusi/firewall (asta la versiune enterprise) .Ciudat... O sa il tin 1 sapt asa in probe Mersi | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |