![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | probleme cu yahoo messenger!!!
scuze! sunt nou p`aici...am si eu o problema: cand vreau sa comut yahoo messenger pe "voice", imi apare "conecting to Yahoo server" sau asa ceva... si se blocheaza calculatorul...tre` sa-i dau reset, ca nici ctrl-alt-del nu -l mai ia!!! Ce sa fac??? multumiri | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Foloseste si tu un alt firewall, eventual incerca fara el. NIS m-a pus uneori in situatii tare neplacute.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Varianta noua insemna 7beta? Fii si tu curajos si dezinstaleaza NIS. Sper ca firewalul de win este oprit deja. Pune yahoo 6 si fa probe.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
multumesc mult baieti...mai ales lui Ivan, care "mi-a dat cu problema in cap", cum se spune, eu v-am rugat sa ma sfatuiti intr-o chestie.., si citesc raspunsuri pentru Ivan! Poate daca postez ca Ivan..primesc raspunsuri pentru rockolino??? SHIT!!! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
am gasit!!! de acum folosesc "skype", nu se compara cu kkt-ul de yahoomessenger pe "audio" cine vrea il ia de aici: http://www.skype.com/products/skype/...?autoload=true e marfa!!! | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
lol, no offence, dar skype e vechi de vreun an. totusi, y! e program de chat cu posibilitati de VoIP (ce-i drept, mult optimizate in v7) iar skype este program de VoIP cu optiunea de chat. asa ca e cam greu sa le compari.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
ptr VOIP putetzi sa incercatzi netmeeting-ul din windows, dar asta numai dc cel putzin unul dintre voi are ip public...
__________________ Black... All Black... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |