![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
salut am si eu o problema urgenta! am nevoie pentru licenta de un tiff de 280 mb si nu stiu cum sa-l fac un jpg mic si manevrabil, nu mAI ZIC PRINTABIL! din photoshop si photopaint nu ma lasa sa-l salvez decat tiff si inca vreo 5 formate, care nu stiu ce fac! stiti cum se face? mersi! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cu Corel sau Paint shop pro ai incercat? Dar oricum tiff se poate printa, de ce ai nevoie neaparat de jpeg. Oricum vei avea pierderi serioase de calilate la transformare.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
iei un program numit infanview sau altul numit XNView, sau cautzii pe google un all 2 jpeg converter, sau respectivului tiff ii dai in photoshop ctrla+a, ctrl+c, ctrl+n, crtl+v, ctrl+s shi faci un fishier cu totul nou sau potzi sa ii dai export as...
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
mersi pentru raspunsul vostru prompt! ok, in photoshop nu a mers deloc nici dupa ce am mai compresat tiffu cu metoda zip ajungand la 80 mb. legat de save for the web, Zicea ca aplicatia nu suporta astfel de dimensiuni, si murea rasnita mea! de fapt a rasnit tot timpu, cred ca o sa-mi mai iau un hard sau ram, ceva. pana la urma am rezolvat cu irfanview, (mia mai salvat odata pielea, uitasem), mersi allblack. Misto programu, vede si ascii-uri, si free cred! acu am alta problema, astia care va pricepeti la foto poate dati un ochi si aici: http://www.computergames.ro/forum/sh...1#post34976995 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |