![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Network file sharing fucked up
Nu stiu de cand se petrece minunatia deoarece pe computerul ghinionist nu prea stau, ca n-am loc de nevasta-mea care se joaca... Deci, ce se intampla: de pe compul meu pot copia si scrie pe alt share indiferent cum. De pe compul cu buba pot scrie pe celalalt share, dar la copiere face figuri. Ce face mai precis: daca copiezi un folder incepe sa copieze dar exact cand sa termine fisierul de scris local da mesaj "cannot copy from source cannot find file". Daca copiezi fisierul din folder merge, daca copiezi folderul cu totul nu Prima data m-am gandit la infamul kbd 885250 care facea figuri oarecum similare de genul asta. Dar nu e ala din pacate, nu e instalat pe nici unul din computere. Ma gandesc ca e alt update bushit instalt, dar care anume, dracu stie. A mai patit cineva chestii similare ?
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
eu am avut probleme similare cu share-urile, dar nu la copiere ci la accesare - dadea bluescreen pe unii clienti cand accesu share-ul destul de urat, nu?Dupa multe incercari s-a rezolvat cu chkdsk X: /f /r si apoi defrag pe ambele sisteme.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nasol moment Kodak: daca nu folosesc driveul de retea mapat si intru cu \\computername\sharename pot copia lejer. Deci nu e de filesystem sau altceva, just a damn Windows buggy crappy update. Asa facea si updateul ala de care am zis mai sus. Dar acum chiar nu mai stiu pe care sa dau vina. Nashpa...
__________________ balanced for lean | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |