![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Salut. AR fi foarte bine sa dai mai multe detalii. Cum ar fi pe ce ai dat properties..(pe o partitie, un folder). Mai multe detalii. ok? Oricum nu e normal sa iti apara chestia aia acolo. Ia intra tu in group policy la local users and groups pe users si zi ce ai pe acolo....
__________________ ASUS P4C800, P4 3,2ghz Northwood, 1GB Corsair 3200 C2PT, Leadtek FX 5900 XT(425/730), WD 120 GB SATA, WD 80 GB, DVD-RW Pioneer DVR-108, DVD-ROM ASUS E616, SONY S73B, WindowsXP SP1, RDS BUSINESS 1Mbit METRO / 1Mbit INTERNET. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
este un user pe care l-ai sters avea drepturi pe resursele respective; acum ca nu mai exista user-ul nu mai stie cum sa rezolve SID-ul in nume si de aceea il vezi asa
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am instalat pe curat de ~3 saptamani ( deci recent) Winxp x64 varianta finala.......... MIe imi era frica sa nu fie vre un exploit de windows si cineva sa aiba acces la compul meu ......... si sa faca ce vrea el pe acolo fara ca eu sa banuisc ceva........
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Mda....... nu mai cred ca e ceva periculos..... ptr ca am vazut ca doar avi-urile si Wmw urile au acest cont......... Mpg urile nu ........ Chiar si un Avi facut de mine cu camera mea foto ........ deci presupun ca e ceva normal
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Aşa păţesc cu unele foldere/fişiere la un nou install, dar nu am înţeles de ce doar la unele
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |