![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Helpppppp !!!
C:\program~1/symantec/s32evnt1.dll. an installable virtual device driver failed Dll initialization. Choose 'close' to terminate the application. Am si eu o harta. Si de fiecare data cand incerc sa instalez imi apare eroarea de mai sus. Am avut Norton personal firewall , si norton antivirus (nu mai stiu care) instalate pe comp. Acum am BitDefender. Si ash vrea sa stiu cum pot scapa de aceasta mica eroare. Multumesc | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Intra in safe mode (apesi F8 la boot inainte sa se incarce Windowsul) si de acolo stergi tot folderul ala ( daca esti sigura ca nu mai ai nici un produs Symantec instalat) Apoi pentru o cosmetica deplina poti sterge din registry intrarile aferente serviciilor. start -run - regedit: hkey_local_machine/system/current_control_set/services Aici cauti serviciile alea carora tocmai le-ai sters fisierele: pe la s "Sym..., Sy..." sau n "Norton..." Ochii in 4 ce stergi pe aici, poti face praf rapid Windowsul, daca dupa pasul 1 nu ai belele mai bine nu mai faci si pasul 2
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Incearca sa folosesti "dezinstalatorul" de la Symantec ... http://service1.symantec.com/SUPPORT...01092114452606
__________________ WinXP SP2 ~ Intel Pentium 4HT (CedarMill)@3GHz, MB Asrock 4CoreDual-VSTA, Leadtek WinFast A6600, 2x512MB GeIL DDR 400, WesternDigital 160GB JB, LG DVD-RAM 4163B + ... floppy drive ;-) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |