![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Iasi | scanare hard pe alt calculator
Daca am un hard infectat cu spyware (DSO Exploit) si il scanez pe alt calculator curat exista posibilitatea sa scap de spy.? Se poate infecta si hardul curat? Pe el am Panda si Spybot s&d.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
foarte putzin probabil... dar de dso exploit am scapat shi eu, fara sa scot hardul din calc sa il scanez altundeva... shi din cate shtiu eu, daca ai 2 hdd in calc shi pe hardul pe care nu este sist de operare se afla spy-uri, spybotul nu le detecteaza...
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Încearcă să afli, eventual de pe google, care e originea lui: se instalează cu screensaverul X, poate cu XYZ free emot-icons pack, etc. Dacă e aşa, dezinstalează sursa...şi pune antispywareul să scaneze din nou. Dacă e exploatată o bubă de a unui browser...repar'o sau schimbă'ţi browserul. Oricum, baftă!
__________________ Vom şti tot iar ce nu vom şti vom afla! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
eu am citit undeva de DSO Exploit si zicea ca chiar daca el nu mai exista , adica nu mai esti infectat Spyware`u inca il detecteaza si tre sa stergi nu stiu ce chestii din registrii ca sa nu`l mai detecteze . Incearca pe symantec.com ..parca acolo vazusem eu | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |