Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-06-2005, 22:48   #1 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

Arrow poze din tel in computer

un prieten de-al meu are un sony ericcsson si cand isi scoate pozele din telefon in calculator pozele au rezolutie mica si cand dau un zoom sa le vad mai mari, se vad foarte urat. este vreun program universal pentru scoaterea pozelor sau un program care sa imi faca pozele mari si tot atat de clare? l-am intrebat pe tip daca din soft nu are optiune sa faca pozele rezolutie mai mare si a zis ca nu are. daca ne puteti ajuta ... Multumesc!

Ardeth_007 is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2005, 23:15   #2 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

nu exista asa ceva .... daca aparatul foto implicit camera telefonului nu stie de rezolutie mare la poze, nu ai cum sa le maresti fara sa pierzi din calitate.

Bisti is online now    Reply With Quote
Old 08-06-2005, 23:48   #3 (permalink)
Registered User

Dagger's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ardeth_007
... au rezolutie mica si cand dau un zoom sa le vad mai mari, se vad foarte urat...
Este normal sa se intample asa ceva, indiferent de rezolutia imaginii capturate.
Nu poti schimbi rezolutia inregistrarii cu zoom-ul.

Quote:
...este vreun program universal pentru scoaterea pozelor sau un program care sa imi faca pozele mari si tot atat de clare? ...
Nu. Programele de grafica trebuie sa puna "din buzunar" pixelii suplimentari, si face asta generand pixeli noi intre cei deja existenti. Indiferent cat de bine ar face asta, rezolutia are de suferit.

Dagger is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2005, 13:17   #4 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

deci nu se poate sa scot pozele pe o rezolutie mai mare, nu?

Old 09-06-2005, 14:51   #5 (permalink)
Δartλ Vile

k'tav's Avatar

in lumea in care traim, nu.

k'tav is online now    Reply With Quote
Old 11-06-2005, 01:43   #6 (permalink)
oni
Registered User

Prietenul ala al tau trebuie sa inteleaga ca in general camerele foto de la celular sunt jafuri. Daca vrea poze adevarate, sa-si ia un aparat foto.

oni is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2005, 16:25   #7 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

problema era ca a fost un salon auto aici la noi in sibiu si am facut poze cu telefonul lui cu noi in masini... si vroiam sa scot pozele mai mari daca se putea. dar daca nu se poate, asta este...mersi oricum

Old 14-06-2005, 09:04   #8 (permalink)
Registered User

In mod normal cand iti cumperi un lucru trebuie sa te interesezi de ce poate face. Altfel ...
Iar despre telefoanele mobile cu camera foto trebuie sa intre in cap la toata lumea ca momentan nu-si merita deloc banii. Doar pentru cei fuduli si neghiobi sunt bune.

cristi74 is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2005, 10:50   #9 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Corect, ce nu sufăr eu fiţele ăstora cu poze de la băieţi şi manele ca ringtonuri.. Geeez!

Aşa, şi eu aş vrea dintr-un thumbnail să fac o poză tip NASA...

Raven is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2005, 11:09   #10 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

pai ce sa fac daca nu am avut un aparato foto digital la indemana, asta e. multumesc oricum!

Old 14-06-2005, 14:25   #11 (permalink)
Registered User

reico's Avatar

cristi74 ..dupa tine cei care au tel cu camera sunt neghiobi ?huh

reico is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2005, 14:27   #12 (permalink)
Registered User

reico's Avatar

poate iti ia lumea telefon cu camera nu neaparat sa scoata pozele pe pc ,sa le puna la vedere sau mai stiu eu altundeva.Cu toate ca nu cred ca e o necesitate,nu merita sa`i critici.

Old 14-06-2005, 18:36   #13 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

Reico, s-a inventat butonul edit. Foloseste-l.
In rest, sunt de acord. Nu poti sa generalizezi in asha hal, doar pt ca ii vezi pe "baietzashi" la colt de strada cum isi pozeaza pana si elasticul de la chiloti ca sa vada lumea ca are ei valoare

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2005, 12:55   #14 (permalink)
oni
Registered User

Adevarul este ca majoritatea celor din Romania isi cumpara telefoane cu camera "sa se rupa in figuri". Un fel de snobism balcanic. Evident ca habar n-au ca pozele rezultate au o calitate mizerabila. Ei stiu doar ca "am telefon cu camera mancatzi-as".

Nu demult am vazut un anunt la mica publicitate de gen "cumpar orice telefon mobil, numai sa aiba camera". Presupun ca tipul era si manelist...

Nu se poate generaliza; e drept. Insa aproape toti manelistii (cei cu bani) au telefon cu camera. Cei care nu au isi doresc sa aiba. Nu stiu de ce, dar cred ca trebuie sa existe o manea despre cineva "tare, care are telefon cu camera"...
Hai ca am dat-o off topic rau de tot.

oni is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2005, 14:04   #15 (permalink)
Registered User

Sorry daca am suparat pe cineva. Dar un om normal cu banii pe un astfel de telefon isi ia un aparat de 3 Mpix si un telefon normal (pentru vorbit, ca pentru asta s-a inventat telefonul) beton .

Old 15-06-2005, 19:21   #16 (permalink)
Registered User

reico's Avatar

oni .. nu cred ca numai manelistii au telefoane cu camera..asta e deja prea de tot
cristi .. bine ai zis .. dar vezi..cam toate telefoanele astea "beton" cum le`ai zis au camera..si asa ca omu isi ia mai ales ca "se mai lauda putin" chiar daca nu e la toti asa..

Old 15-06-2005, 20:01   #17 (permalink)
BT
Registered User

BT's Avatar

Cred ca telefoanele cu camera sunt facute pentru genii, fiindca oamenii normali de aici nu pot sa inteleaga notiunea f. simpla ca faci poze cu telefonul cand nu ai camera/nu o ai la tine.*

*Intre oamenii normali sunt unii care nu au camera deloc. Dintre oamenii normali care AU camera, se zvoneste ca o parte nu o cara tot timpul dupa ei.

BT is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2005, 20:15   #18 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

De fapt corect ar fi: telefonul cu camera este pentru situatiile in care vrei neaparat o poza fara a-ti pasa de calitate.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2005, 21:29   #19 (permalink)
Registered User

reico's Avatar

eu cred ca telefonul cu camera este mai mult ptr copii . ei sunt mai entuziasmati..sa faca poze ..sa le arate prietenilor,sa le dwl in pc si altele..dar si ptr oameni..si cam sunt de acord cu PigBrother

Old 16-06-2005, 08:47   #20 (permalink)
Registered User

De acord ca sunt si exceptii, mea culpa, m-am referit la majoritatea pe care daca o intrebi ce inseamna rezolutie, Mpix, pixel ... nu stie cu ce se mananca, iar conform DEX neghiob=care vadeste lipsa de inteligenta (completez eu:inteligenta=cultura generala).
Ca sa fiu rau, se zvoneste ca oamenii cu telefon nu il cara tot timpul dupa ei (il uita cel putin odata acasa).Sic!

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules