![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
un prieten de-al meu are un sony ericcsson si cand isi scoate pozele din telefon in calculator pozele au rezolutie mica si cand dau un zoom sa le vad mai mari, se vad foarte urat. este vreun program universal pentru scoaterea pozelor sau un program care sa imi faca pozele mari si tot atat de clare? l-am intrebat pe tip daca din soft nu are optiune sa faca pozele rezolutie mai mare si a zis ca nu are. daca ne puteti ajuta ... Multumesc!
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
Nu poti schimbi rezolutia inregistrarii cu zoom-ul. Quote:
__________________ WinXP SP2 ~ Intel Pentium 4HT (CedarMill)@3GHz, MB Asrock 4CoreDual-VSTA, Leadtek WinFast A6600, 2x512MB GeIL DDR 400, WesternDigital 160GB JB, LG DVD-RAM 4163B + ... floppy drive ;-) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Iasi |
In mod normal cand iti cumperi un lucru trebuie sa te interesezi de ce poate face. Altfel ... Iar despre telefoanele mobile cu camera foto trebuie sa intre in cap la toata lumea ca momentan nu-si merita deloc banii. Doar pentru cei fuduli si neghiobi sunt bune. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
poate iti ia lumea telefon cu camera nu neaparat sa scoata pozele pe pc ,sa le puna la vedere sau mai stiu eu altundeva.Cu toate ca nu cred ca e o necesitate,nu merita sa`i critici.
__________________ - Erorile nedetectabile sunt infinite in varietate, spre deosebire de erorile detectabile, care sunt limitate prin definitie - | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Adevarul este ca majoritatea celor din Romania isi cumpara telefoane cu camera "sa se rupa in figuri". Un fel de snobism balcanic. Evident ca habar n-au ca pozele rezultate au o calitate mizerabila. Ei stiu doar ca "am telefon cu camera mancatzi-as". Nu demult am vazut un anunt la mica publicitate de gen "cumpar orice telefon mobil, numai sa aiba camera". Presupun ca tipul era si manelist... Nu se poate generaliza; e drept. Insa aproape toti manelistii (cei cu bani) au telefon cu camera. Cei care nu au isi doresc sa aiba. Nu stiu de ce, dar cred ca trebuie sa existe o manea despre cineva "tare, care are telefon cu camera"... Hai ca am dat-o off topic rau de tot. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
oni .. nu cred ca numai manelistii au telefoane cu camera..asta e deja prea de tot cristi .. bine ai zis .. dar vezi..cam toate telefoanele astea "beton" cum le`ai zis au camera..si asa ca omu isi ia mai ales ca "se mai lauda putin" chiar daca nu e la toti asa..
__________________ - Erorile nedetectabile sunt infinite in varietate, spre deosebire de erorile detectabile, care sunt limitate prin definitie - | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Cred ca telefoanele cu camera sunt facute pentru genii, fiindca oamenii normali de aici nu pot sa inteleaga notiunea f. simpla ca faci poze cu telefonul cand nu ai camera/nu o ai la tine.* *Intre oamenii normali sunt unii care nu au camera deloc. Dintre oamenii normali care AU camera, se zvoneste ca o parte nu o cara tot timpul dupa ei. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
eu cred ca telefonul cu camera este mai mult ptr copii . ei sunt mai entuziasmati..sa faca poze ..sa le arate prietenilor,sa le dwl in pc si altele..dar si ptr oameni..si cam sunt de acord cu PigBrother
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Iasi |
De acord ca sunt si exceptii, mea culpa, m-am referit la majoritatea pe care daca o intrebi ce inseamna rezolutie, Mpix, pixel ... nu stie cu ce se mananca, iar conform DEX neghiob=care vadeste lipsa de inteligenta (completez eu:inteligenta=cultura generala). Ca sa fiu rau, se zvoneste ca oamenii cu telefon nu il cara tot timpul dupa ei (il uita cel putin odata acasa).Sic! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |