![]() |
| | #2021 (permalink) | ||
|
In cazul in care a gasit cineva o solutie sau o explicatie pentru atat de enervanta problema de mesenger ce nu te lasa deloc sa te loghezi... sa ma anunte si pe mine!!! (there was a problem sigining into Yahoo! please try again a little bit later") Incerc de azi-dimineata sa intru si nu vrea! Ce trebuie sa fac? reistalare, incerc alta versiune? sau pur si simplu il astept sa isi revina? | |||
|
| | #2022 (permalink) | ||
|
Isi revine el, singur. News: Yahoo! Messenger 8.1.0.244 Ad-remover + multi-ym: aici Winamp Status Changer: aici Status Restorer Plugin: aici YEmotePlus Plugin (pentru hidden emoticons): aici Pando Filetransfer Plugin: aici Atasat este doar reg-ul pentru multi, si uninstall pentru el. Enjoy! Last edited by Mister X; 16-03-2007 at 00:55.. Reason: Colectie de lucruri utile pentru YM | |||
|
| | #2023 (permalink) | ||
|
Great, thx...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #2025 (permalink) | ||
|
Intrebari buddy spy: voua va merge, mie imi da numai rezultate proaste. Ce setari trebuiesc folosite la el ca sa functioneze ? Avatar pachet, invit packet ? ? ? ? Adica eu am contul meu de messenger si un alt cont cu care loghez uneori buddy spy-ul. M-am loagat pe PC meu cu contul meu si ii dau check la buddy spy. Deci eram online pe invisible si imi zice ca e offline. Bun... Il deloghez, astept 2 min sa aiba lag serverul de yahoo si dau iar scan si imi zice ca sunt online
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2032 (permalink) | ||
|
N-ai spus cand apare eroarea. Cand dai sign in, cand deschizi o fereastra de chat, random...? Pana una alta, poate te ajuta reinstalarea rutinelor de Visual C++. http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2034 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | mesaje obscene pe yahoo mess
salut am si eu o problema foarte enervanta pt mine si as fi recunoscator daca mi-ati da un sfat ce sa fac ? se intimpla de citeva zile pe mess ceva straniu pt mine cel putin ,vorbesc cu cu cineva din lista mea de mes prin mesaje scrise si la un moment dat messul o ia razna sa zic asa ,chiar daca eu nu scriu nimic si dau doar send message fara a scrie nimic, pe monitor atit la mine cit si la cel cu care vorbesc apar mesaje obscene in limba romina ,pur si simplu orice as scrie chiar o litera singura mesajele apar altfel ,sint tip sablon ,am reinstalat chiar windowsul crezind ca rezolv roblema dar nu a fost asa ,va rog sa ma ajutati daca ati auzit de asa ceva ,sau ce sa mai incerc sa rezolv problema ,va multumesc pt pt orice sfat
| ||
|
| | #2035 (permalink) | ||
|
Asta parca era un virus; ori tu ori el (ori amandoi) il aveti pe calculator. Instalati un antivirus potent + firewall-ul din SP2 si ar trebui sa nu mai aveti asemenea probleme.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2036 (permalink) | ||
|
nu cumva sunt obscenitati cu becali? tin minte ca si eu am avut pb asta. un prieten mi-a dat un exe pe mess si eu l-am deschis. de fiecare data cand ii scriam ceva chiar o litera cum zici tu, apareau mesaje de genul asta. am rezolvat inchizandu-l din task manager si stergandu-l din calc. se mai intampla....
__________________ Bigb | |||
|
| | #2037 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | MISTER x aparent.. mi-am cerut scuze prea devereme.... în postul de mai sus, am găsit doar YM 8 Multi.reg şi pe YM 8 Multi Unisinstal.reg.... Minunat ce naiba să fac cu ei, crezi că toată lumea este "capabilă" să lucreze în regiştrii ? eu de ex. nu sunt, aşa că revin cu rugăminte să aflu un link spre YM multiuser.exe, care să funcţioneze. MULŢUMESC | ||
|
| | #2038 (permalink) | ||
|
Foarte greu.. dublu-click pe "ym 8 multi.reg", ii dai yes, si acum deschizi fiecare YM din icoana principala, nu mai ai nevoie de alt exe, scria si pe paginile de inainte, ai un buton sus, "search this thread". Cat despre metoda asta cu multi, tre' sa fii expert in fizica nucleara sa intelegi complicatul proces! | |||
|
| | #2039 (permalink) | ||
| stavreschi: Fisierele .reg sunt facute tocmai pentru a elimina necesitatea "lucrului manual" in registri. Cand dai dublu-click si confirmi, continutul lor este introdus/scos automat in/din registri.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|