![]() |
| | #2041 (permalink) | ||
|
Am o intrebare: adineauri mi-a aparut in fata o fereastra de messenger in care vorbeau doua persoane. De doua ori. Aceeashi discutie. Nu am in lista pe niciuna din ele. Deci? 1. am luat-o razna? 2. e un fel de reclama? (discutia era de genul: hai sa ne intalnim, ti-a cazut netul ?) 3. trojan, virus or something 4. e prost programul, windows-ul meu trebuie instalat shi se fac "atingeri" ca la telefoane. (asta ar fi aiurea intradevar) | |||
|
| | #2043 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
O picat iara messengeru? www.yahoo.com vad ca se taraie in parametri.
__________________ mda... | ||
|
| | #2044 (permalink) | ||
|
Cred ca da, si pe mine m-a rejectat de pe mess.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2051 (permalink) | ||
|
Mai demult limita era 300, dar de exemplu acum am 513 ( Trebuie sa fac curatenie :P ).
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #2056 (permalink) | ||
|
Nici mie .
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #2059 (permalink) | ||
| flyer: Poti doar sa presupui .Aquashark: Degeaba reinstalezi, ca nu acolo e buba. Programul nu se modifica la tine pe hard si brusc decide sa nu mai mearga. Cand nu se conecteaza, mai mult ca sigur e ceva pe partea de server. Ca merg versiunile mai vechi, asta intr-adevar e o ciudatenie, desi una destul de des intalnita. Probabil versiunile 7 si mai vechi folosesc alt protocol de comunicare.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2060 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Pai asta fac deja . Dar acum mi-a venit alta: mail-uri mai poti trimite daca esti la ignore pe mess?Aquashark: recent am fost la cineva care tot asa nu-i mergea mess si am descoperit ca avea un firewall hardware (venit cu placa de baza) care il bloca. Vezi sa nu fie si la tine ceva de genul asta. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |