![]() |
| | #2161 (permalink) | ||
|
are un virus ...cauta pe thread-ul asta ca mi se pare ca s-a mai discutat despre o solutie
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #2162 (permalink) | ||
| Nick anterior: nick90 Join Date: Apr 2005 Location: UK / Bucharest |
problema: cand cineva vrea sa mi trimita un fisier/vreau eu sa trimit mi se blocheaza mess u..apare eterna eroare " ...needs to close" am reinstalat mess de vreo 2 ori..versiuni diferite mi e lene sa reinst win..ce e de facut?
__________________ Y!: c_nick90 | ||
|
| | #2163 (permalink) | ||
|
poate sunt versiuni diferite de mess(ceea ce probabil nu de la asta este cauza). ai instalat ceva dubios in ultimul timp?. incearca sa dezinstalezi messu, cu toolbar-uri cu tot,iar apoi sa stergi si toti registrii de la yahoo. instaleaza din nou mess si vezi ce se intampla.
__________________ Bigb | |||
|
| | #2166 (permalink) | ||
|
Pe mine ma enerveaza ca daca am un contact care are si ID de Yahoo! si ID de Live Messenger, il considera ca fiind doua contacte diferite.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2167 (permalink) | ||
|
exista vreo metoda de a schimba culoarea background-ului ferestrei de Instant Message? (scuze daca a mai fost pusa intrebarea si s-a dat raspunsul la ea, dar lecturarea celor 100+ pagini ale topicului mi-ar lua cam mult timp)
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #2168 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #2169 (permalink) | ||
|
si crezi ca n-am folosit-o? n-am gasit nimic pentru ca nu prea ai keywords dupa care sa cauti. asta nu inseamna ca intrebarea n-a mai fost pusa, de aceea m-am gandit sa-mi cer scuze totusi in caz ca... tu insa, fiind atat de destept, poate imi vei spune search string-ul ideal pe care ar fi trebuit sa-l folosesc pentru a fi sigur ca printre rezultate as fi gasit - daca ar fi fost postata pana acum - intrebarea pusa de mine. azi chiar n-am chef de flame. mergi si sufera in alta parte.
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #2170 (permalink) | ||
|
DECI AM O MARE PROBLEMA !! Acu cateva zile mi s-au furat 3 mailuri ![]() ![]() si cand am creat mailu am bagat secret question ok si celalalte date same , cand dau acolo sa recuperez parola nu imi trimite pe mail . P.S De ce nu imi apare acolo sa bag secret question?? Ajutati-ma cu orice metoda plsss !!
| |||
|
| | #2172 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #2178 (permalink) | ||
|
Am si yo o problema ciudata, dau ignore la o persoana de exemplu si verific sa fie in lista de ignore, este trecuta acolo, numai primesc mesaje de la ea, dar dupa ce ma loghez iara pe mess, iara poate sa imi trimita mesaje, are cineva idee de ce ? (la ignore am vreo 100 persoane, deci nu aici "buba"...)
__________________ I'm here! BEWARE! | |||
|
| | #2180 (permalink) | ||
|
salutare am si eu o problema cu mess-u... am facut de curand un grup si a aparut de 2 ori... am sters unu dintre ele, am iesit de pe mess am intrat iar si a aparut iar grupul sters... si nu stiu ce sa fac...
__________________ Unii oameni iubesc atat de mult femeile lor incat, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |