![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
Cunosc situatia. Adica mi s-a intamplat. Sper ca are cineva un raspuns.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
How nice of you Mariko.... exact asta vroiam sa ii recomand si eu ....... si parca mai era un thread.... asemanator. Oricmum la mine nu a mers din pacate si noroc cu noul computer ca a trebuit sa reinstalez win. DIn ziua aia am trecut pe trilian....
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
hmmmmmmmmmmmmmm, merci de raspuns.............. daca stau sa ma gandesc cred ca ai dreptate............. ca nici mie nu mi-a convenit cand ma jucam san andreas si o inceput unu pe care nici nu il stiam sa ma buzzuie la cap de mi-o aparut pe tot ecranu numa chestii de genu...... si am pierdut si cateva misiuni pe care nu am ajuns sa le salvez ca nu mi-o ma intrat in joc... merci oricum
__________________ OCKTY - SIBIU 0742810612; yahoo: ockty3 | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
- Desi probabil ca pe acestea deja le ai: 1. http://messenger.yahoo.com/feat_skin...aHM2TEahVnMMIF ... ti-am dat link si pentru ele ! - Si mai incearca aici:![]() 2. http://www.topdownloads.net/yahoo/index.php - Bafta!
__________________ Phone: Last edited by >> WZY <<; 09-09-2005 at 11:43.. | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
Am realizat zilele astea ca am o problema cu mesajele offline de cand cu noua versiune de YM . Nu le primesc Ideea este ca ma log-ez pe mai multe computere si niciodata pe userul folosit de mine in mod normal nu primesc mesaje offline ( testat ) pe cand cu alt user pe aceeleasi statii primesc fara probleme . Parerea mea este ca am dezactivata undeva optiunea cu mesajele offline dar nu tine de soft-ul instalat . A mai patit cineva asa ceva ? | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
probleme cu mesajele offline le au mai multi. inclusiv eu, dar tocmai am mai descoperit un bug la mesaje offline. adica, ma loghez pe yahoo mess. si imi apare fereastra cu mesajele offline. ei bine, unele nu merg selectate. nu pot sa dau click pe ele ca sa le citesc
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Cum pot afla daca mi-a dat cineva ignore pe YM, macar sa nu ma mai chinui; + mai e o faza ca iti apar pm pe 4 carari incontinuu(singura scapare e reset) e vreo cale sa scapi de asa ceva? Last edited by mike; 22-09-2005 at 20:39.. | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ Phone: | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema. Am instalalt ym7 final, am instalat plugin-ul acela de winamp sa imi arate melodia, l-am activat...dar nu imi afiseaza melodia in ym de nici o culoare! Am incercat sa dau restart, sa il instalez iar...nimic! Vreo idee?
__________________ We are nothing but the sum of our parts!!!!! | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
In primul rand sper ca ai luat YMS Status Changer (il gasesti si pe winamp.com, e facut de un roman de-al nostru) si nu porcaria aia de la lunch.org. In al doilea rand, daca e setat bine (plugins -- general purpose, cum ti-a spus si allblack), vezi ca pe o instalare fresh de ym trebuie mai intai sa-ti pui tu manual un status oarecare inainte sa aiba efect un status changer ca cel de winamp .
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|