![]() |
| | #2201 (permalink) | ||
|
la yahoo messenger n'ai cum sa o afli din spatele stelutelor. stii ce scrie in stpatele stelutelor? password au facut ei o posibilitate incat sa nu poate fi recunoscuta deci nu pot instala versiunea mai veche ca altfel trebuie sa dezinstalez versiunea mai noua ![]() mai stiti careva un program ce suporta si versiunile noi? sau mai trebuie sa astept | |||
|
| | #2208 (permalink) | ||
|
Hmm, cam aiurea daca iti zice ca il ai deja instalat, dar nu-ti apare.. Pune-ti ultima versiune de YM, in caz ca n-o ai, si daca tot face figuri, sterge-i folderu' din Program Files (mai putin profiles, daca vrei arhiva) si instaleaza-l din nou, dupa care ia pluginul din nou (cu IE, preferabil, ca am vazut ca nu prea agreeaza alte browsere).
| |||
|
| | #2211 (permalink) | ||
|
Aia cu "password" in spatele mastii o suspectam si eu, pentru ca dupa ce scrii parola, numarul de stelute afisate de modifica, indiferent de ce ai introdus tu.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2213 (permalink) | ||
| Asterisk Password Reveal merge si la ultima versiune de Y!M
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #2217 (permalink) | ||
|
Se pare ca de vreo 3 zile nu mai primesc anumite email-uri pe yahoo. Din diverse locuri, de la oameni pe care ii am in adress book, unele cu attachments, altele fara... Deci nu gasesc o cauza. Mi-am trimis singur de pe gmail, a venit. M-am inscris pe un site nu mi-a venit email-ul de confirmare. Deci din diverse locatii si fara sa fac absolut nimic. Pe gmail am primit instantaneu cand am asteptat ceva. Idei? Tnx. Si nu, nu s-au dus in bulk. | |||
|
| | #2218 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #2219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
Cum pot sa aflu de cand cineva nu a mai intrat in contul sau pe YM ? Se poate ? Am trimis cuiva un mesaj si nu am primit raspuns inca si nu stiu daca a citit mesajul si nu vrea sa-mi raspunda sau nu l-a citit pentru ca nu a intrat in cont Nu am telefonul persoanei respective , din pacate
__________________ | ||
|
| | #2220 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |