![]() |
| | #2221 (permalink) | ||
|
bleah am facut si thread separat ... ma rog scriu si aci las si ala k sunt disperat si vreau sa aflu rpd , nu ma uratzi ( , so , nu mai imi apare in fereastra de conversatzie nici numele meu sau al interlocutorului nici ce scriem , apare cand scriu da in momentu cand dau enter si ar trebui sa apara in chat window nu se intampla nimic , cel cu care vorbesc vede ce scrie , vede ce scriu ... doar la mine e problema asta , s`a mai comfruntat cineva cu asta , avetzi vreo solutzie ?
__________________ Si daca avataru e elf si pe mine ma cheama Big Bad VooDoo avetzi vreo problema? | |||
|
| | #2224 (permalink) | ||
|
E posibilă o problemă la netul tău, ceva firewall mai şmecher. Prima dată am văzut problema pe un sistem win98. Apoi pe un WinXP, unde problema s-a rezolvat după un reinstalare, SO era distrus irecuperabil.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #2226 (permalink) | ||
|
la mine e ok sistemul ... nu e instalat de mult , si da stiu k asa se rezolva , da nu prea am cum sa fac asta momentan ... si nu vad legatura cu IE 7 , vorbesc de yahoo messenger programu nu de pagina lor de net unde potzi folosi messenger si bla bla ...
__________________ Si daca avataru e elf si pe mine ma cheama Big Bad VooDoo avetzi vreo problema? | |||
|
| | #2227 (permalink) | ||
|
Da, stiu, da' iti zic eu, dupa ce instalezi IE 7 o sa vezi ce scrii si tu si el, nu ma intreba de ce, asa am rezolvat problema la mai multe pcuri.. Macar de-ar face si astia YMu cu mai mult cap.. A, sau sterge-i tot folderu' din program files, si reinstaleaza-l, poate merge asa!
| |||
|
| | #2228 (permalink) | ||
|
De menţionat că nici webmessengerul nu lucra. GAIM sau Trilian neavând probleme.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #2230 (permalink) | ||
|
Eu am patit asta de la IE7. Messenger ARE nevoie de motorul de IE pentru a functiona. Dupa dezinstalare totul a revenit la normal. Nu conteaza ca ai versiunea 6 sau 7, conteaza sa mearga. Eu aveam parte de niste erori de scripting dubioase. Din cauza lor nu vedeam nici textul in ferestrele de chat.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #2235 (permalink) | ||
|
Daca ai arhivarea mesajelor activata, atunci in Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\<username>\Archive\Messages\ gasesti cate un folder pentru fiecare ID cu care ai vorbit. Nu stiu sa existe un fisier cu ID-urile din lista, decat daca ai facut export la Address Book-ul de pe Yahoo! Mail.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | @Big Bad Voodoo vezi post-ul meu #773 din topicul asta poate te ajuta.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |