![]() |
| | #2242 (permalink) | ||
|
Are cineva idee daca te poti loga cumva direct in modul invisibil pe yahoo mess for web? Pt ca vad ca default te logheaza available.
__________________ Tel:*0721805909 (campus) | 0765523686 (cosmote) | Ym: limpeduzu Vand ram ddr2 ecc 2x1gb http://forum.computergames.ro/42-har...5300-ddr2.html | |||
|
| | #2243 (permalink) | ||
|
Mie mi s-a parut ca tine minte ultimul status; am intrat la un moment dat si eram pe busy fara sa fac nimic special. O mai avea unele bug-uri, insa...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2249 (permalink) | ||
|
Same here, Messenger-ul a mers cam 20 min de dimineata si pe urma a picat definitiv
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2257 (permalink) | ||
|
Heh. Ma miram io de ce e asa putina lume online azi-dimineata . Btw, cand nu mere Messengeru' puteti incerca varianta pentru web.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2258 (permalink) | ||
|
Am si eu o mica (mare) problema cu yahoo messenger, care ma chinuie de cateva zile, si anume: Cand dau sa scriu ceva sau cand imi scrie mie cineva nu se vede absolut nimic in casuta aia in care ar trebui sa apara mesajele. In casuta in care scriu eu se vede perfect, dar dupa ce dau enter dispare... Am incercat sa dezinstalez, sa restartez, etc dar tot degaba.. de cateva zile am trecut fortat la meebo :P. EDIT: nevermind, am gasit postul #2240 a lui mex si m-a salvat
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #2260 (permalink) | ||
|
merge
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |