![]() |
| | #2261 (permalink) | ||
| N-a mers nici acela. Dar puteţi să vă opriţi odată, gata, am înţeles, nu v-a mers, life goes on, acum merge.. Gata cu offtopicul, n-aveţi pe unde să vă mai plângeţi/ pierdeţi timpul ?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2263 (permalink) | ||
| Raven, deh... e trendy sa te plangi pe forum cand nu se conecteaza iahu. "Nu-mi mere messu'." "Nici mie." "Nici mie." "Nici mie." "Nici mie."
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2267 (permalink) | ||
|
Ce drac se intampla cu messul asta? pe webmess ma pot conecta , pe mess normal nu si ce este mai ciudat numai prietena mea se poate conecta , daca iasa ea si incerc sa ma loghez nu merge , dar ea imediat se poate loga..wtf??
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2272 (permalink) | ||
|
Ba au mai fost astfel de situaţii. Cel puţin una, pe care mi-o aduc eu aminte şi n-am pretenţia să le ştiu pe toate. Măcar să nu vorbim să ne aflăm în treabă. Ştii, ca atunci când scoţi dume şi ţi-o iei după ceafă de la ceilalţi..
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2275 (permalink) | ||
|
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\IDTAU\Archive\Messages\
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #2277 (permalink) | ||
|
Mai mult ca sigur sunt intr-un cache, dar nu stiu daca pe disc sau in RAM. Singura modalitate -- din cate stiu eu -- de a dezactiva smecheria este sa alegi "No, do not save any of my messages" in Preferences > Archive.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2278 (permalink) | ||
|
Sunt nou aici si sper sa aflu cateva raspunsuri de la cei care se pricep mai bine. Nu e nici trendy, nici cool sa te plangi ca nu merge yahoo avand in vedere cat de bine a intrat in viata secolului 21, pentru unele persoane este ca si cum si-ar fi pierdut (sau furat) tel cu SIM-ul in care aveau atatea contacte/mesaje pe care e greu sa le mai recuperezi. aceeasi treaba se intampla si cu yahoo...cine nu foloseste yahoo\google\skype sa arunce primul cu piatra :P Azi dimineata am ramas mut cand am vazut ca nu vrea sa-mi recunosca contul cei de la yahoo "Invalid ID or password. Please try again." Vreau sa stiu daca are yahoo probleme grave acum sau e posibil sa-mi fi atacat cineva contul si sa-mi fi schimbat parola. PS: pt cei care care nu au avut probleme cu spartul conturilor le doresc sa nu aiba nici in continuare pt ca e super naspa sa refaci tot ce ai facut in ani de zile
__________________ buna, eu sunt jorj! | |||
|
| | #2280 (permalink) | ||
|
Asta înseamnă acţiune preventivă. jorj.me vorbeşte oarecum tardiv (dacă chiar a avut ghinion). La subiect: acum câteva zile, un amic exact aşa a păţit şi el. Nu-i mai recunoştea datele de intrare, chiar şi-a făcut un alt cont.. Mai pe urmă i-a mers primul.. Acum că zici şi tu de aceeaşi problemă.. sincer, nu cred prea mult în astfel de coincidenţe. Oricum, de vreo 2 zile, Yahoo a avut ceva probleme sau a făcut schimbări cam drastice, de s-a cunoscut..
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |