![]() |
| | #2281 (permalink) | ||
|
Nici eu nu mai pot sa ma loghez incepand de azi dimineata. Aveam o parola de 3 lei ce e drept deci nu ma mira. Pe de alta parte insa prea multi cunoscuti de-ai mei au patit-o, iar unii chiar aveau parole strong.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #2282 (permalink) | ||
|
Nu-mi ramane decat sa sper ca nu mi-au ratacit astia de la yahoo contul definitiv pt ca atat timp cat serviciul oferit de ei este "moca" nu poti sa ai alte pretentii. Probabil daca vrei sa detii un cont safe(in care sa ai dreptul sa te certi cu ei),il platesti...pt ca vedeti voi am ajuns sa avem viata indexata pe net merci pt raspunsuri. --------------------
__________________ buna, eu sunt jorj!Last edited by jorj.me; 29-06-2007 at 10:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2283 (permalink) | ||
|
si la mine acceasi problema: de ieri seara nu mere logare, faza e ca pe alternative mail am primit un email, ieri la 5pm, cum ca mi s-a schimbat parola... am trimis azi dimineata mail la yahoo support..sper sa putem rezolva ceva...
__________________ http://www.fdm.ro Last edited by CapDeGuma; 29-06-2007 at 12:14.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2285 (permalink) | ||
|
Din fericire viata nu e indexata pe net.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #2286 (permalink) | ||
|
Nici eu nu am avut astfel de probleme, dar nici nu-mi doresc. Cine nu recunoaste ca internetul si comunicarea ieftina prin intermediul acestuia nu face parte din viata din prezent este ipocrit. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nici eu nu am avut astfel de probleme, dar nici nu-mi doresc. Cine nu recunoaste ca internetul si comunicarea ieftina prin intermediul acestuia nu face parte din viata din prezent este ipocrit.
__________________ Last edited by ak2000; 30-06-2007 at 17:43.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2288 (permalink) | ||
| Quote:
Ca si voi am si eu o sumedenie de amici care trec prin ce trc si eu fara sa ne putem da seama ce se petrece. Sper sa se plictiseasca repede de contul meu baietii si sa imi schimbe parola n cea pe care o aveam. Multa BAFTA va doresc si imi doresc | |||
|
| | #2290 (permalink) | ||
|
Are cineva idee cum pot face sa nu se mai conecteze messengerul din browser?Vreau doar sa-mi verific mailul si se conecteaza automat.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2293 (permalink) | ||
|
am o problema....ma deconecteaza aleator si imi apare dialog box-ul cu `incorrect password - new user-try again` Daca ii dau try again merge. Ce are? Parola nu e tocmai usoara. Deci ma deconecteaza si cum am `autologin` incearca imediat sa se reconecteze dar nu reuseste din cauza parolei cica gresite. Dau try again (fara sa modific userul sau pass`ul) si mi se conecteaza normal. A mai patit cineva?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2296 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Le-am scris la Customer Care, poate-poate, dar slabe sperante...
__________________ Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei... | |||
|
| | #2297 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #2298 (permalink) | ||
|
Salut. Am o problema cu yahoo, la modul ca de joia trecuta, cand intru pe www.yahoo.com/mail imi da eroare in pagina. Pe pagina de home ma lasa dar pe mail nu. Tot din aceeasi zi nu am mai reusit sa ma loghez pe mess. Imi zice faza aia cu new user, invalid pass... Pe meebo pot sa intru sau de pe alt pc. Mentionez ca folosesc un vista ultimate care are win defender si firewall off si nu are antivirus. Am incercat logarea cu 2 id uri diferite si de asemesea, am reinstalat mess. V-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta cu ceva sugestii.
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #2299 (permalink) | ||
|
Gata am reusit..mi-au trimis acum cateva ore cei de la yahoo o parola noua...dupa 3-4 mailuri vad ca s-au dumirit ca eu sunt..am incercat sa schimb si secret answer dar nu merge decat cu mail la ei si in care specifici si cel original.. Oricum e bine ca s-a rezolvat...bafta si celorlati. :|
__________________ http://www.fdm.ro | |||
|
| | #2300 (permalink) | ||
| Quote:
Eu am primit azi o aberatie (cred): "Dear Yahoo! Customer, At Yahoo!, your satisfaction is the more important than anything else. And when it comes to your needs and preferences, you're the expert! If you can tell us about your recent experience with Yahoo! Customer Care in a brief online survey, that'll help us make your online experience the best it can be. Plus, we'll be eternally grateful. You'll find the survey here: http://survey.confirmit.com/wix/pxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Thanks so much for participating! We want to know what's on your mind, and always appreciate your thoughtful feedback. Have a great day, Yahoo! Customer Care, Case number: xxxxxxxxxx Property: Account Verification Contact date: 2007-06-29" Dar survey.confirmit.com il am in lista de hosts, deci cred ca tzeapa pe bune, nu stiu ce sa zic ![]() A mai primit cineva asa ceva?
__________________ Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei... | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |