![]() |
| | #2321 (permalink) | ||
| Conform blogului lor, cica inca lucreaza la el.. da' la cat de lenti sunt astia de la Yahoo.. apare prin 2009.
| |||
|
| | #2323 (permalink) | ||
|
News: Yahoo! Messenger 8.1.0.413 Blog oficial Yahoo Messenger. Ad-remover + multi-ym: aici Winamp Status Changer v4.1: aici Status Restorer Plugin: aici YEmotePlus Plugin (pentru hidden emoticons): aici Pando Filetransfer Plugin: aici sau aici Reg-ul pentru multi, si uninstall pentru el. Tabs for YM: aici (update-uri mai jos in thread) Sunetele vechi de la YM: aici Un site cu foarte multe chestii YM-related: WackyB Deny-a-Buddy 3.1 - ca sa va scoateti ID-ul din lista cuiva. Asterisk Password Reveal - arata parola din spatele stelutelor. YEmote2+ - Multe functii pt YM, printre care si voice alert, si log cu orele cand oamenii din lista intra si ies de pe YM. Mai exista si utilitarul standalone Y-Voice Alert, dar nu stiu daca are si log sau doar voice. Programe de detectat userii pe invisible (nu prea sunt de acord cu asta, dar fie..) BuddyCheck BuddySpy Site-uri pentru accesarea YM-ului in browser: WebMessenger-ul oficial Yahoo Meebo - cel mai bun, parerea mea ILoveIM VerticaLimits KoolIM eBuddy Programe pentry accesarea YM-ului pe mobil: Agile shMessenger Versiuni mai vechi de YM: aici Criptarea conversatiilor pe YM: Rocksyhoo si help in romana, sau SimpLite O solutie cum sa va recuperati parola, aici. Daca nu vedeti ce scrieti in fereastra de YM/ce scrie persoana cu care vorbiti, rezolvare: aici sau la Microsoft. Btw, Yahoo Friend sux, don't use that shit. ![]() Enjoy! | |||
|
| | #2325 (permalink) | ||
|
Se merita oare? Trilian a avut perioada lui de glorie si nu a rupt gura targului... Sincer chiar ai schimba yahoo mess cu pindgin? Sunt cam saturat de schimbare meniuri, shortcuturi.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #2327 (permalink) | ||
|
A aflat cineva vreo cale de a scapa de ocazionalele crash-uri de genul: Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2328 (permalink) | ||
| Second google result for mshtml.dll. :P Poti sa reinstalezi si Windows Scripts, sunt 2 linkuri in postul meu precedent, la partea cand nu vezi ce scrii/ce scrie ala cu care vorbesti. | |||
|
| | #2329 (permalink) | ||
|
foloseste cineva miranda? p mine nu prea ma incanta 46 ram cat imi ia ym de obicei comparativ cu miranda care ia sub intre 4-8 ram nu prea le nimeresc cu pluginurile ... dar si fara ele tot cred k fac schimbarea mai stiti alt client de yahoo ... mai light ? sa consume mai putine resurse ...
__________________ decat mult si fara rost mai bine putin si prost | |||
|
| | #2332 (permalink) | ||
|
E ok. Destul de instabil, dar cu destul de multe optiuni. Mare avantaj - la userii care sunt invisible, iti arata status "Permanently Invisible" - GENIAL!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2333 (permalink) | ||
| Quote:
Tare.M'ai convins sa il incerc si eu,numa k nu imi place chestia aia cu instabilul.
__________________ doamne, cat de prosti sunt unii romani... | |||
|
| | #2334 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Stie cineva cum pot muta messages archive pe alta partitie? Mereu se sterge dupa reinstalarea sistemului.
__________________ iubesc jocuri online ! | ||
|
| | #2335 (permalink) | ||
|
Întrebare: nu poţi s-o copii manual înainte de reinstalare, când se şterge totul, nu doar arhiva ta de YM ?! PS: link extern în semnătură după 2 posturi ? ![]() Referitor la Pidgin, m-am întors la YM, mi-au ajuns zecile de crashuri şi explicaţii date amicilor că unde şi de ce dispăream brusc..
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |