![]() |
| | #221 (permalink) | ||
|
...mai, deci mesajele offline nu le primesc din cauza yahoo messenger-ului? sau e de la ei din servere? ca daca e din software, renunt la el definitiv. sper sa apara o versiune sau plug-in de trillian care a suorte webcam si transfer de fisiere si prin noua versiune... ...acel plug-in de winamp este foarte interesant. tocmai am observat si eu ca este facut de un roman. cea mai interesanta chestie, este faptul ca nu iti schimba statusul la y!mess daca esti pe invisible. ei bine, acesta optiune nu mai functioneaza pe ultima versiune de y!mess...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
Seiko - am instalat pluginul facut de roman, dar daca stau pe invisible, tot se activeaza... Any Tips ?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
@Bimm3r - pai eu ce tot zic? cu noua versiune de y! messenger nu mai functioneaza aceasta optiune @eBE - cam asta ar fi raspunsul logic. dar eu mai primesc unele mesaje offline, iar cand reau sa le selectez din casuta cu mesaje offline, pe unele din ele nu pot sa dau click. cu toate ca mi le arata. deci cred ca tine si de soft. anw, ce dracu? astia de la yahoo si-au luat-o rau de tot in cap? chiar nu au de gand sa repare asta?
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
ok.. am postat intr-un topic separat.. si mi s-a atras atentia ca ar fi bine sa postez aici .. cu toate ca fiind o problema enervanta pt multi..era bine sa sara in ochiStiu ca s-a discutat despre problemele din Yahoo 7.0 sau beta ..si multi injurau pe buna dreptate ca nu mai merg sagetile up si down pt a nu mai scrie iar ceva ce ai trimis.. din joaca am constatat ca merge totusi .. tineti alt apasat si dati sus jos din sageti.. ![]() nu stiu cat de util e pentru toti dar cum nu am mai vazut sa fi postat cineva asta.. bafta si sper sa fie util
__________________ sweet lille me 0721.269.934 - Bogdan Y!: kelye00 | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
|
Da, si la mine
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
|
WindowArranger for Y!Messenger 1.2.1 BETA obosit si deranjat fiind de ferestrele Y! Messengerului care se imprastiau pe tot ecranul precum mustele... am decis sa rezolv problema facilitati: - suporta Y! Messenger 6 si 7 (cred ca si 5 )- locul ferestrelor este setat d user prin drag&drop smiley peste o fereastra de Y!M "model" sau completare manuala de coordonate; - aranjeaza toate ferestrele intr-un singur loc - aranjeaza doar unele ferestre in anumite locuri - aranjeaza inteligent in modul "cascade" facilitati viitoare: - ascunderea ferestrelor din taskbar si aranjarea lor intr-o singura fereastra (asemanator mIRC) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|