![]() |
| | #2385 (permalink) | ||
|
Problema cu resetarea dimensiunilor ferestrei dupa minimize este printre cele mai odioase. Eu m-am dresat sa nu micsorez nicio fereastra in tray, si daca apas din greseala pe minimize intai deschid o fereastra noua (inca la dimensiunea "buna") si abia apoi o inchid pe cea care s-a dezaxat, dupa care in sfarsit o inchid pe cea buna. Se pare ca ca Yahoo! retine dimensiunea ultimei ferestre inchise. Pe de alta parte, exista niste Width si Height prin registri, dar am impresia ca nu au niciun efect.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2388 (permalink) | ||
| Raven: La mine merge asa de fiecare data. Aseara eram cam adormit, asa ca mai explic o data pasii, poate e mai clar.
Oricum ar fi, este un bug cretin si in mod normal ar trebui sa poata fi corectat foarte usor. Dar probabil sunt prea ocupati cu tampenia aia de Yahoo! Messenger for Vista.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2390 (permalink) | ||
|
Doctore, nu merge. Sau poate înţelegem diferit ce-i aia (sys)tray şi ce-i aia taskbar. Ăştia cu YM au fost mereu ocupaţi cu orice altceva decât să asculte plângerile userilor. Au tot băgat reclame, radiouri, pluginuri cretine şi inutile.. bloatware..
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” Last edited by Raven; 02-08-2007 at 21:39.. | |||
|
| | #2392 (permalink) | ||
| Raven: Ma refer la taskbar, nu are nicio treaba cu systray-ul. Acum vad ca am spus "tray" in posturile precedente, dar vorbeam de ferestrele minimizate in taskbar. big_bum: Solutiile care implica reboot ma enerveaza din principiu .
|
| | #2395 (permalink) | ||
|
S-a mai postat de 1000 de ori raspunsul la intrebarea asta, da' Search e lucru' dracu'. http://forum.computergames.ro/37324267-post2323.html
|
| | #2398 (permalink) | ||
|
Tot caut pe net un program capabil sa fie permanent conectat la userul meu de yahoo (atata timp cat pc-ul (server) este deschis) iar eu sa ma pot loga la userul meu pe Yahoo Messenger de oriunde in lume sa zicem si programul sa-mi inregistreze conversatiile la mine acasa, pe PC-ul deschis... Asta ma ajuta f. mult pentru ca am nevoie sa`mi pastrez conversatiile in arhiva din moment ce ma plimb de la un calulator la altu... Deh, daca n-au inclus optiunea de inregistrare a conversatiilor pe serverele yahoo, cum are de exemplu Google Talk... tre' sa recurg la masuri extreme... Si nu, sa nu`mi ziceti de webmessenger de la yahoo care are posibilitatea de pastrare a informatiilor pe serverul Yahoo... pentru ca are multe neajunsuri cum ar fi de ex. lipsa participarii la o conferinta. Ma mai gandeam la o solutie cum ar fi un program cu ajutorul caruia sa te poti loga cu acelasi user pe 2 sau mai multe calculatoare, evident conversatiile sa apara pe toate programele pe care este logat userul si sa poti purta conversatii de pe fiecare... (si in acest mod as putea sa salvez conversatiile...) HELP me pls. | |||
|
| | #2399 (permalink) | ||
|
Cred ca solutia cea mai simpla pentru tine e sa faci remote desktop management si sa discuti de acasa... nu crezi?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2400 (permalink) | ||
| Sub0: Nu prea se poate ce vrei tu. Chiar daca ai gasi programul asta minune, care sa stea conectat pe user-ul tau, in momentul in care intri de pe alt calculator conexiunea cu programul va fi intrerupta. Yahoo! nu permite doua conexiuni simultane pe acelasi cont. In alta ordine de idei, de ce nu salvezi (pe mail, pe USB stick etc.) conversatiile avute pe alte PC-uri si le copiezi in folderul de arhiva de pe PC-ul tau cand revii acasa?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |