![]() |
| | #2445 (permalink) | ||
|
Intrebare la care prevad un raspuns negativ dar am zis sa incerc, poate cine stie...ar suna cam asa: Se poate ignora un user astfel incat sa nu mai apara nici macar in lista de ignore? same question, other formula: se poate inlatura din lista de ignore si sa ramana ca user pus pe ignore si atunci cand vrei sa`l adaugi din nou sa zica "user on ignore list, remove from ignore bla bla bla" dar sa nu apara in lista si sa n`ai ce sa`i faci ? ![]() 10q
| |||
|
| | #2446 (permalink) | ||
alambicata exprimare ai, subzero.Nu, nu se poate.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2447 (permalink) | ||
|
raven, multumesc !
__________________ Ofer invitatii pe www.lockerz.com. Castigi premii doar accesand site-ul si aducand invitati. Ai 4p/zi, un PSP e 200p, un WII e 250P etc. Da-mi adresa ta de email pe PM pt a-ti trimite invitatia, altfel nu te poti inscrie. Grabeste-te sa aduni si tu invitatii tai! | |||
|
| | #2448 (permalink) | ||
|
Sa-mi ziceti si mie daca ati vazut tampenie mai mare. ![]() Aveam un browser de internet, Maxthon, o versiune mai veche setat ca browser default. I-am dat uninstall si am pus versiunea noua, Maxthon2. Vechiul browser nu era sters complet, adica ramasesera niste foldere si executabilul. Le-am sters cu delete. Dupa ce am stat cateva minute pe messenger, surpriza: nu deschide niciun link din messenger. Click pe un link din status --> nimic, click dreapta pe un id si view profile --> nimic, click pe icoana de mail sa deschida contul de e-mail --> nimic. Nicio eroare, nimic. Evident ca browserul merge fara probleme. Deschide link-uri din StrongDC, din Bitcomet, din Windows. Am reinstalat messengerul de mai multe ori, am incercat si cu messenger 8 si cu messenger 7, nimic. De la ce poate sa fie si cum il fac sa mearga?
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #2449 (permalink) | ||
|
Da, am mai întâlnit-o şi eu şi alţii. Se ştie că YM are bube cu browserul default. Parcă îi găsise mai demult cineva o rezolvare, de genul setare aplicaţie default pentru browsing din Add/Remove Programs. Şi care ar trebui să fie respectată şi de YM.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2451 (permalink) | ||
|
Am incercat acum asocierile si pentru "Microsoft Windows" si pentru "Non-Windows". Degeaba. Da, a mers. Dau o bere! Thanks guys.
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #2452 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
nu stau sa caut in toate astea asa ca va intreb pe voi ... si pe hackerii daca sunteti aci ... Cum e posibil ca cineva care e in lista de ignore sa iti lase offline message si sa vb si cand esti pe net ... deci vb cu el si ma uitam la lista de ignore ! era al 4-lea era bifat ignore bla bla din lista de mai jos ... am dat apply de 10 ori si el tot imi dadea buzz si ma intreba ce fa.... asa next question : am intrebat mai demult intr'un mass daca exista programe de flood si ma trezesc cu vreo 1000 de casute de YM ( instant message ) fiecare avand alt id ! deci idu era ceva de genu m**e id 1 ( id fiind idul meu ) de la 1 pana la vreo 2000 ( era aleatoriu ) wtf ? cum ?" | ||
|
| | #2454 (permalink) | ||
| Quote:
)
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #2456 (permalink) | ||
| Quote:
![]() incearca pe o versiune sub 8
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #2459 (permalink) | ||
|
Buddy Spy nu prea mai functioneaza la mine .
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #2460 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
wrong post sry
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |