![]() |
| | #2461 (permalink) | ||
|
Caut un program cu care sa pot cauta prin arhiva de la y!messenger. Ceva in genul "yahoo messenger archive decoder" cu care ma descurcam perfect, insa mi-a expirat acum cateva zile.
__________________ ----------------------------------------------- Nu te lasa invins de rau dar nici cuprins de bine, Nici tu nu te cunosti candva vei fii surprins de tine. | |||
|
| | #2463 (permalink) | ||
|
Am incercat yammy insa nu asta imi trebuie. Cu el pot cauta doar in conversatia dintr-o anumita zi, specificata de mine. Imi trebuie sa caut in arhiva all-time, pentru ca nu mai stiu in ce data s-a desfasurat conversatia.
__________________ ----------------------------------------------- Nu te lasa invins de rau dar nici cuprins de bine, Nici tu nu te cunosti candva vei fii surprins de tine. | |||
|
| | #2464 (permalink) | ||
| http://www.softpedia.com/get/Interne...-Decoder.shtml License: Freeware Size / OS: 398 KB, Windows All Last Updated: July 10th, 2007, 15:31 GMT
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2468 (permalink) | ||
|
@isarescu problema net @didu: http://www.ocxdump.com/download-ocx-.../download.html iei asta, il pui in system 32 si scrii in run: REGSRV32 RICHTX32.OCX
__________________ Bigb | |||
|
| | #2470 (permalink) | ||
| Quote:
N-aş prea crede.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2471 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
@isarescu - intra in C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Cache si sterge continutul din acel director. Va mai functioneaza Deny-a-Buddy? Ptr ca mie nu imi mai sterge id-urile din lista si implicit nu-mi mai sterge id-ul meu din lista altora. | ||
|
| | #2474 (permalink) | ||
|
Ideea e ca pana acum mi-a mers, lasasem bifat remember my ID & password, iar acum cateva ore am lasat un prieten sa se logheze pe contul lui de Y! de pe PC-ul meu. To make long story short...are cineva o solutie pentru a ma putea loga direct din Messenger in Yahoo Mail atunci cand primesc mail? Stiu ca e cam puerila intrebarea, dar daca cineva ma poate ajuta, raman dator. | |||
|
| | #2479 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Girl Power! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |