![]() |
| | #2482 (permalink) | ||
|
Dupa rectificarea facuta de big_bum am facut programul respectiv sa mearga insa nu are functia de search :| Poate imi puteti da alte sugestii..multumesc
__________________ ----------------------------------------------- Nu te lasa invins de rau dar nici cuprins de bine, Nici tu nu te cunosti candva vei fii surprins de tine. | |||
|
| | #2485 (permalink) | ||
|
Activeaza arhiva din "preferences". LE: Adica vrei sa spionezi ce vorbeste altcineva cu altcineva, ai incercat un keylogger dar nu vezi ce zice alalalt
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2486 (permalink) | ||
|
am o mica mare problema. mi-am schimbat recent parola la yahoo (de la munca), am folosit-o si am intrat pe messenger, si din momentul ala nu a trebuit sa o mai folosesc (calculatorul de acasa e busit). am fost nevoit sa ma duc la un prieten sa intru pe mess aseara si mi-am dat seama ca am uitat parola noua. azi am venit la munca , bineinteles ca e salvata pe y!m , dar cand incerc sa dau la 'my account' imi cere parola iar. singurul lucru pe care-l stiu e numarul de caractere, dar nu m-a ajutat prea tare... recovery la parola nu merge, pt ca trebuie completate datele din personal information, si nu tin minte zipcode-ul (sigur am pus ceva la misto acu 4 ani cand am facut contul) CE FAC ? *in win98 erau programe care selectai cu mouseul si vedeai ce e sub stelutele alea. exista pt win xp ? aveti alta metoda ? ** nu vreau sa fur contul nimanui, asta ca sa fie clar. e vorba de contul meu vechi si nu vreau sa renunt la el
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #2488 (permalink) | ||
|
am instalat, merge cu majoritatea campurilor text, dar nu cu parola de la messenger . se pare ca e ascunsa bine...LE : dupa ce mi-am scris intr-un txt toate cuvintele de lungime potrivita, am nimerit parola veche
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 Last edited by gamer555; 28-08-2007 at 12:46.. | |||
|
| | #2489 (permalink) | ||
| www.invisible.ir merge super bine, este peste Buddy Spy, si am vazut ca merge pe toate versiunile de messenger [ 6, 7 , 8 ] puteti sa furati si avatarul mai bine decat alte programe si se vede super clar
__________________ Mlastina e viata mea | |||
|
| | #2490 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Iasi | Quote:
Multumesc tuturor ! | ||
|
| | #2491 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Bigb | |||
|
| | #2492 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2494 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2495 (permalink) | ||
|
Ajunge atat . E varza .
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #2496 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2497 (permalink) | ||
|
Dap, trimite un mesaj random.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2499 (permalink) | ||
|
Trimite si cu multi check..
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |