![]() |
| | #2501 (permalink) | ||
|
Ba DA. Cel putin la mine asa a facut.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2503 (permalink) | ||
|
Da, am primit mesaj de la invisible_finder 13
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2506 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
salut! Sunt noua aici si am o problema sper sa ma puteti ajuta. Am instalat YMS status changer si vreau sa pun un status personalizat si sa-mi apara si melodia.Adica ceva de genu: "sunt plecat- Akon-Don't matter".Se poate? Stiu ca se poate de fapt, ca am vazut la altii, da vreau si eu!!!! Am incercat si HyperIm dar nu-mi place ca e scris simplu si nu apar castile acelea albastre ))Help pls..... | ||
|
| | #2508 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
Ok merge.Ms mult.Faina treaba ![]() Si acum ca m-ai facut curioasa....cum pun castile in hyper? ![]() ![]() 10x anticipat | ||
|
| | #2509 (permalink) | ||
| News: Yahoo! Messenger 8.1.0.419 si probabil ce e nou. Ad-remover + multi-ym: aici Winamp Status Changer v4.2: aici Reg-ul pentru multi, si uninstall pentru el. xania_me, si la pluginul de winamp de mai sus poti sa pui casti, daca nu ma insel eu. | |||
|
| | #2511 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #2517 (permalink) | ||
| Quote:
Am iesit dupa Y!Messenger dupa ce am dat mesajul iar cel pe care l`am primit l`am gasit cu ora respectiva de dimineata cand am aprins calculatorul... | |||
|
| | #2518 (permalink) | ||
|
Cum zice Mister X, probabil o problema de sincronizare a serverelor Yahoo! In alta ordine de idei, screenshot-ul ala e luat din Message Archive? Nu de alta, dar mie de cele mai multe ori "uita" sa-mi salveze mesajele offline in log.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2519 (permalink) | ||
| Quote:
Da,din Message Archive e facut dar vezi ca ai 2 optiuni . S`ar putea ca la tine sa fie bifata cea de`a 2a | |||
|
| | #2520 (permalink) | ||
|
E bifat ce trebuie. Doar ca de multe ori dupa ce inchid fereastra cu mesaje offline, ele nu apar in log. Weird sh!t.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |