![]() |
| | #242 (permalink) | ||
|
try..aici http://members.yahoo.com/interests? si care stie ce s=a intamplat uc buddyspy ca de la o vreme mii vede pe toti on
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
problema: ma loghez pe messenger, ii vad pe toti din lista, ma vad si ei, dar nu putem comunica. Am verificat setari la firewall, reinstalat, scanat virusi; aceeasi figura face si cu Trillian.. Help.....
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
|
Salut , am si eu o problema la care sper sa gasesc raspuns si anume : am un webcam pe care l-am instalat si functioneaza perfect, insa cand il conectez la yahoo si transmit imaginea la mine se vede bine dar la persoana caruia ii transmit datele imagine este o umbra gri sau ceva de genu , mentionez ca pe msn camera merge perfect deci nu e camera de vina ( insa nu-mi place msn ) ! Am inteles ca mai multa lume a avut problema asta si sper sa sa afu si eu solutia iar in caz contrar va rog sa imi recomandati si mie alt soft pt videochat in afar de yahoo,msn sau trillian , nu stiu daca icq are suport pt webcam dar nu ma intereseaza (eu am nevoie sa vorbesc si sa ma vad cu o singura persoana) deci poate sa fie cat mai simplu si eficient !
__________________ signature!! Tel:0724194422 | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
vreau sa nu imi mai apara in coltul din dreapta jos cand cineva intra sau iese de pe mess. cum fac ? am cautat in optiuni dar nu am gasit. poate ma ajutati voi ! multzam
__________________ Lasa pe poimaine ce trebuia sa faci azi...shi astfel o sa ai 2 zile libere !!! | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
...ba exista. preferences/alerts & sounds/ si la messenger contact goes online/offline debifezi casuta cu Displaying a dialog box...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The degree of technical competence is inversely proportional to the level of management. ![]() Check this out | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
Stie cineva care ar putea fi cauza pt. care nu vad avatar-ul nimanui (nici macar al meu) ? Am cautat mult si nu gasesc nimic(patch ceva). Este foarte enervanta chestia asta.....help please
__________________ Everything is okay in the end. If it's not okay, then it is not the end. | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
|
in ultima vreme nu primesc mesajele OFFline din YM se poate seta undeva sa primesti sau nu aceste mesaje?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
referitor la intrebarea mea cu mesajele offline stie cineva ceva?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|