![]() |
| | #241 (permalink) | ||
| Cum gasesc un user Y mail sau messenger dupa numele trecut in profil ?
Stiu ca o vers mai veche de YM permitea sa cauti in IDuri dupa tzara,nume,ID... acu nu vad nicaieri. Vreau sa caut un coleg dupa nume,in cazul in care si l-a trecut in profile
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
try..aici http://members.yahoo.com/interests? si care stie ce s=a intamplat uc buddyspy ca de la o vreme mii vede pe toti on
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
problema: ma loghez pe messenger, ii vad pe toti din lista, ma vad si ei, dar nu putem comunica. Am verificat setari la firewall, reinstalat, scanat virusi; aceeasi figura face si cu Trillian.. Help.....
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
|
Salut , am si eu o problema la care sper sa gasesc raspuns si anume : am un webcam pe care l-am instalat si functioneaza perfect, insa cand il conectez la yahoo si transmit imaginea la mine se vede bine dar la persoana caruia ii transmit datele imagine este o umbra gri sau ceva de genu , mentionez ca pe msn camera merge perfect deci nu e camera de vina ( insa nu-mi place msn ) ! Am inteles ca mai multa lume a avut problema asta si sper sa sa afu si eu solutia iar in caz contrar va rog sa imi recomandati si mie alt soft pt videochat in afar de yahoo,msn sau trillian , nu stiu daca icq are suport pt webcam dar nu ma intereseaza (eu am nevoie sa vorbesc si sa ma vad cu o singura persoana) deci poate sa fie cat mai simplu si eficient !
__________________ signature!! | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
vreau sa nu imi mai apara in coltul din dreapta jos cand cineva intra sau iese de pe mess. cum fac ? am cautat in optiuni dar nu am gasit. poate ma ajutati voi ! multzam
__________________ Lasa pe poimaine ce trebuia sa faci azi...shi astfel o sa ai 2 zile libere !!! | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
...ba exista. preferences/alerts & sounds/ si la messenger contact goes online/offline debifezi casuta cu Displaying a dialog box...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The degree of technical competence is inversely proportional to the level of management. ![]() Check this out | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
|
in ultima vreme nu primesc mesajele OFFline din YM se poate seta undeva sa primesti sau nu aceste mesaje?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
referitor la intrebarea mea cu mesajele offline stie cineva ceva?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |