![]() |
| | #261 (permalink) | ||
|
da, se pare ca buba a fost la ei
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #262 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The degree of technical competence is inversely proportional to the level of management. ![]() Check this out | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
|
pai la ce iti trebuie asa ceva? daca ei te au pe tine, si tu ii ai pe ei . sau ai acceptat toate request-urile fara ca tu sa ii adaugi apoi in lista ta?
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #269 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | No webcam in YM! (last version)
Sal, Am si eu o problema cu camera web Philips ToUcam XS (820K). Yahoo Messenger (last version descarcat zilele trecute de pe Yahoo) refuza sa vada webcam-ul de mai sus si nu pot sa transmit (sau sa vad vreo imagine). Am instalat driverele camerei de pe CD-ul livrat cu camera. Camera isi poate executa toate functiile, dar YM! nu o simte. A mai avut cineva o asemenea problema cu webcam-ul ? Daca da, v-as ruga sa mi propuneti si mie o solutie. Thanks | ||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
Check the yahoo webcam faq
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #271 (permalink) | ||
| Quote:
http://help.yahoo.com/help/us/messen...webcam-18.html Vezi că o să te pună să instalezi un control activex. O să-ţi apară imaginea captată de webcam şi mai jos ai OPTIONS, că să setezi alte chestii care te interesează.
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
| Quote:
Ontpoic: A observat cineva ca site-urile yahoo te arata activ chiar daca scoti bifa de la Allow Yahoo! web... (nu tot timpul .... doar cand au ele chef ) Kind of spooky
__________________ The degree of technical competence is inversely proportional to the level of management. ![]() Check this out | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
| Quote:
![]() *Du-te cat mai jos in lista si apoi apasa F5, vei observa ca lucreaza... sau daca ai mai putini useri adaugati, micsoreaza fereastra si urmeaza aceiasi pasi; Quote:
__________________ Phone: | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
|
Problema mare reloaded.... Dupa reinstall de windows si reinstall de vreo 2 ori de messenger, nu pot sa imi setez nici o poza. Pur si simplu cand selectez poza pe care vreau sa o pun, se bifeaza automat "don't share a display image" si n-am ce sa-i fac. Avatarul merge dar dc nu pot sa-mi pun poza, jumatate din distractie s-a dus. Am vazut mai sus ca si Alexneo a avut problema asta dar la mine nu s-a rezolvat cu reinstalare de platforma java. Am incercat cu 2 kit-uri diferite si nici un rezultat. HELP!!! 2 windows-uri proaspat instalate, aceeasi problema. Ce instalez??? ![]() Solutia: stergeti fisierele corupte! Marfa, un troubleshooter care chiar ajuta http://help.yahoo.com/help/us/sbc/me...images-10.html Last edited by Doctorul; 08-11-2005 at 14:41.. Reason: S-a rezolvat | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
| Quote:
plsss heeelp man heeelp ppl...tre sa ma deconectez de la mess la fiecate 2-3 minute ca-l ia dracu pe procu ala daca tot il frec atat ...ce dracu nici in corel drw nu-mi face asa...si in curand bag photshopu si corelu in acelasi timp si tot nu o sa faca asa...care e problema..is curat nu am virusi...nu am troieni nu am spyware am defragment pe harduri zilnic...what the fuckin fuck..iar sistemul imi este foarte incomod sa-l instalez ...pentru ca sunt mai mult...remote...cu laptopul...ma rupe...imi suge bateria in 1.5 ore...cand sunt si cu wirelessuu...![]() va multumesc...
__________________ SUNT IN ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|