![]() |
| | #2881 (permalink) | ||
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Deci, cineva imi acceseaza pc`ul(sunt nevoit s`o las) pot face ceva sa nu se mai conecteze live messenger, chiar si dupa o noua reinstalare sa dea erroare la conectare. si la yahoo mess la fel numa pe un singur id` sa dea erroare , se poate? Respect all
__________________ DualCore X2 4400+<>Gigabyte G-Power Lite Cooler <>Mb M2A-VM Asus<>Power Color ATI Radeon X800 Series256/256<>Kingmax 1x2Gb 800Mhz+2x1Gb OCZ Gold 800Mhz<>WD 300Gb SATA<>Asus Drw-2014L1T<>LC Power 550W<>Raidmax Smilodon<> | |||
|
| | #2884 (permalink) | ||
| Quote:
, Ma refeream ceva mai simplu.. sa adaug un fisier de erroare in program filess sau alte chestii de la configurari
__________________ DualCore X2 4400+<>Gigabyte G-Power Lite Cooler <>Mb M2A-VM Asus<>Power Color ATI Radeon X800 Series256/256<>Kingmax 1x2Gb 800Mhz+2x1Gb OCZ Gold 800Mhz<>WD 300Gb SATA<>Asus Drw-2014L1T<>LC Power 550W<>Raidmax Smilodon<> | |||
|
| | #2886 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | Quote:
Si in plus nu pare sa rezolve problema, e cumva o problema de comunicare intre yahoo si IE, ori nu inregistrat cum trebuie in registrii sau eu stiu pe unde. Insa nu e la calculatorul meu si o sa vad maine exact ce se-ntampla. | ||
|
| | #2888 (permalink) | ||
|
Salut , am windows vista 32 biti, iar cand ma uit pe lista cu friends si dau click pe un contact, se aude tac/tic(in unitate, nu`j placa de baza sau hdd) dau dublu click pe cineva sa dau un msg , tot asa tac/tic, ce pot face sa nu se mai auda pentru ca este stresant :| Multumesc!
| |||
|
| | #2889 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti |
Dupa numai aproape un an de la anuntare, au scos Yahoo! Messenger for Vista™, desi pare inca in stadiul beta, avand in vedere indemnele de pe site. Primele impresii: *arata relativ bine(transparenta, mai multe culori disponibile); *se misca foarte prost! dureaza destul pana reactioneaza la un click-dreapta; *consum: in taskbar ~10MB, deschis ~20-22MB, dar cand vrei sa vorbesti cu cineva sare la 55MB; *clar nu e terminat; daca vrei sa modifici datele unei persoane te trimite in browser. Daca intrii la Preferences nu sunt decat niste setari minimale prezente; *un plus: nu se instaleaza peste versiunea anterioara, deci va puteti intoarce oricand la versiunea 8.1
__________________ Last edited by Myrcea; 06-12-2007 at 10:04.. | ||
|
| | #2890 (permalink) | ||
|
Si ti se pare mult 55 mega?Pe PC la care sunt acum (un Pentium la 3.00 Ghz cu 1 Gb RAM) consuma 38 mega. O sa testez si eu diseara cand ajung acasa cat consuma cel normal si asta de vista.Pe sistemul din profil.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2893 (permalink) | ||
|
ca aspect arata bine, dar mi se pare ca se misca destul de greoi .. sa speram ca varianta finala n`o sa fie asa. oricum, se vede ca setarile nu sunt inca gata.. nu poti sa setezi mai nimic.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #2894 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Comparativ cu 8.1: in taskbar consuma 34MB; deschis tot 34; cand vorbesti cu cineva 36. Cel pentru vista e optimizat pentru momentele in care nu il folosesti, ceea ce e un mare plus. Are si un gadget pentru sidebar care inca nu functioneaza si poti modifica pentru fiecare contact culoarea ferestrei. Nu are jocuri, si cand trimiti/primesti un emoticon apare de vreo 3 ori mai mare, dupa care revine la dimensiunea normala, cat scrisul. Merita instalat, macar sa vedeti interfata.
__________________ | ||
|
| | #2897 (permalink) | ||
|
mha da kitu de instalare pt mesu asta( vista) nu-l gasesc si eu? am o conexiune slaba de net si daca astept pana downloadeaza de la ei cre k imi creste barba. ma gandeam poate gasesc kitu si apoi mi-l instalez in calc
__________________ --__--Semnez si sustin tot ce-am mazgalit mai sus.--__-- | |||
|
| | #2900 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |