![]() |
| | #284 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
are cineva un utilitar de yahoo messenger pt mobil? nu ma refer la varianta wap care e disponibila online. singurele care l-ema gasit pana acum sunt Agile messenger care este trial 7 zile si mai este o varinata online e-messenger. Am vazut ca exista niste variante de la yahoo dar sunt valabile numai in unele retele. Cine are cunostinte in domeniul asta rog a ne instiintza si pe noi. Multumesc anticipat. | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Cum pun ca sa nu mai apara outlook cand dau click pe o adresa de mail sau cand dau click dreapta pe messenger new mail? Vreau sa deschisa pagina de Yahoo mail. Si cand instalam tot pachetul de la Yahoo, facea chestia asta, dar acum nu mai face ca am instalat strict messengerul. Cred ca e un registri ceva.
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? | |||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Carpe Diem Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea | Quote:
__________________ . | ||
|
| | #295 (permalink) | ||
| Întrebare
Scuze dacă s-a mai discutat, dar prietena mea păţeşte următoarea chestie: nu se poate loga pe messenger (incorrect ID or password) dar se poate loga în mail. Aţi mai întalnit chestia asta? De la ce poate fi? Mă gândesc că e vreun virus.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
| HHEELLPP account yahoo!!!
Acum cateva zile am intrat pe msger si deodata nu mi-a mai mers parola ![]() Adresa alternativa nu mai am, a fost removed pt ca n-am folosit-o Raspunsul la parola secreta nu-l mai stiu(cine s-ar fi gandit ca-mi schimba cineva parola). PLZZZZ help daca are cineva vreo idee sau i-a reusit cuiva sa afle parola...i need that account neaparat.(mai ales arhiva de mesaje..care e format .dat si nu pot s-o salvez klumea, si daca incerc sa copiez arhiva la alt account imi apare toata incriptata)
__________________ ym: moontyk skype: moontyk tel: 0727774021 0788094002 | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta | Quote:
Eu am alta intrebare:cum pot schimba folderul in care se instaleaza Yahoo Messenger? | ||
|
| | #300 (permalink) | ||
| http://download.yahoo.com/dl/install...r/ymsgrins.exe Cu ăsta apare?
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|