![]() |
| | #3023 (permalink) | ||
|
Sign Out, Exit, Start, Sign In. Eventual un restart. Common, scrieti aici de cate ori tuseste messu'?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3031 (permalink) | ||
|
Salut, mi`am instalat F secure ca antivirus, sa scap de niste nedoriti, iar acum yahoo mi se deconecteaza, se reconecteaza singur..si tot asa...de ce? pot sa`i fac ceva?:| am yahoo 9.0 beta. iar cand intru in el (asta e de cand il am instalat) dureaza putin pana incarca lista si offlineurile..si se face gri fereastra ca si cum not responding dar isi revine in 10 secunde..or sumthing | |||
|
| | #3032 (permalink) | ||
|
cred ca am fost luat in vizor de niste spammeri si acum in fiecare zi primesc cate 2,3 IM-uri de la diferiti useri (dupa ID par sa fie creati total aleatoriu) le-am dat report as spam dar se pare ca sunt deja foarte multe conturi create si in fiecare zi mai e loc pt 2-3 mesaje sa vizitez nu stiu ce website... mai pateste cineva ca mine? Ar fi ceva de facut in cazul asta sa nu mai primesc spam d-asta nenorocit?
| |||
|
| | #3034 (permalink) | ||
| Quote:
cat despre partea 2, nu am patit asa.
__________________ Bigb | |||
|
| | #3036 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3040 (permalink) | ||
|
Si eu primesc rahaturi de alea de audiables-uri sau reclame... chestia cu Ignore anyone who's not in my list e buna, dar e nasol ca nu iti mai poate da nimeni add... ah si da, si eu am avut full lista de ignore si e cam nashpa... ^^
__________________ I'm here! BEWARE! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |