Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-01-2008, 14:25   #3041 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Quote:
Originally Posted by Printz View Post
big_bum, atunci? ce rezolvare are? am incercat chestia aia cu : firewall with no proxy. la fel:|
credeam ca ai inteles ca nu stiu ce sa ii fac. firewall with no proxies este si la mine setat.

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2008, 19:51   #3042 (permalink)
Registered User

Sub0's Avatar

Nu mai merge ca atunci cand dau click pe un link sa-mi deschida browser-ul cu pagina respectiva... tre sa dau copy+paste iar daca e un link la status-ul unui user tot degeaba dau click, si nici macar nu pot sa dau copy sau sa-l copiez manual ca unele nu sunt scrise in intregime sau au o adresa lunga... problema e ca nu doar la messenger face asa ci si la gtalk si probabil si la alte programe.... cum scap de aceasta problema ? am de editat ceva prin registrii, sa-mi schimb browser-ul perhaps ? nu mai tin minte de cand am problema asta si ce s-a intamplat. Folosesc opera 9...

Sub0 is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2008, 22:37   #3043 (permalink)
Nick anterior: Bkp_e-on

[Wanted]'s Avatar

salut am un prieten care cand deskide mailu ( yahoo mail ) i se blocheaza citat " daca incerc sa-l deschid , imi apare o fereastra si se blocheaza " alt citat "daca incerc sa accesez de pe un alt calc, se intampla acelasi lucru , deci nu am vreun virus sau altceva in calc si altul " se deschide , imi arata ca am 60 de msg , si daca vreau sa le vad , imi apare o fereastra si nu mai pot face nimic " + " daca dau orice comanda pe fereastra , ies de pe mail "

o solutie sa il deblocheze pare a flood?? nui asa

astept rezolvari
Intel C2D e7300 @ 3.3 Ghz 1.22v ,Spire QuadroFlow VIII =)) , DFI LanParty DK P35-T2RS , 2x2 GB Muskin 1066 Mhz 996599, EVGA 8600GTS SSC, Storage Samsung 501LJ + SO 2 x Segate ST3250410AS RAID 0, Chieftec GPS-400AA-101A 400W , DVD-RW LG, CoolerMaster CM690 Moded, Dell SK-8135, Windows 7 x64
For Fun, AMD k6-2 416.5 Mhz Chomper CXT, Acorp 5TX29, 2x64 SDRAM, S3 Virge DX 4 mb , WD HDD 6.4 + 10 Gb, Atapi CD-ROM 32x , Windows Xp Sp2 Lite x86
Contact YM:wanted_seby / Org 0751627711

[Wanted] is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2008, 22:57   #3044 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Ce fereastra apare, ce browser foloseste...? Sau vrei sa dam in bobi ca sa descoperim problema?

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2008, 23:15   #3045 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sub0 View Post
Nu mai merge ca atunci cand dau click pe un link sa-mi deschida browser-ul cu pagina respectiva... tre sa dau copy+paste iar daca e un link la status-ul unui user tot degeaba dau click, si nici macar nu pot sa dau copy sau sa-l copiez manual ca unele nu sunt scrise in intregime sau au o adresa lunga... problema e ca nu doar la messenger face asa ci si la gtalk si probabil si la alte programe.... cum scap de aceasta problema ? am de editat ceva prin registrii, sa-mi schimb browser-ul perhaps ? nu mai tin minte de cand am problema asta si ce s-a intamplat. Folosesc opera 9...
Vezi AICI

FOLDING@HOME

Vivio is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 14:32   #3046 (permalink)
Nick anterior: Bkp_e-on

[Wanted]'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctor Bonez View Post
Ce fereastra apare, ce browser foloseste...? Sau vrei sa dam in bobi ca sa descoperim problema?

Internet Eexplorer (IE) 6 .... win xp proff sp2 .... se deskide o fereastra normala de IE pt 1 sec (nu scrie nimic) dupa care se inkide si se blocheaza prima fereastra ( IE cea de unde a dat clik pe mesajele de la mail )
Intel C2D e7300 @ 3.3 Ghz 1.22v ,Spire QuadroFlow VIII =)) , DFI LanParty DK P35-T2RS , 2x2 GB Muskin 1066 Mhz 996599, EVGA 8600GTS SSC, Storage Samsung 501LJ + SO 2 x Segate ST3250410AS RAID 0, Chieftec GPS-400AA-101A 400W , DVD-RW LG, CoolerMaster CM690 Moded, Dell SK-8135, Windows 7 x64
For Fun, AMD k6-2 416.5 Mhz Chomper CXT, Acorp 5TX29, 2x64 SDRAM, S3 Virge DX 4 mb , WD HDD 6.4 + 10 Gb, Atapi CD-ROM 32x , Windows Xp Sp2 Lite x86
Contact YM:wanted_seby / Org 0751627711

[Wanted] is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2008, 09:54   #3047 (permalink)
combat chicken

bau_bau646's Avatar

oki, am o problema, pe cateva conturi de yahoo imi trimite un mesaj cu un atasament la cei cu care vorbesc(nu la toti). stiu ca s-a mai discutat asta, dar nu am stiut ce sa caut.

daca stie cineva solutia...

bau_bau646 is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2008, 10:26   #3048 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Quote:
Originally Posted by glycon View Post
Mai pateste careva la fel ca mine la ultima versiune ferestrele sa sa`si mareasca dimensiunile de la una la alta ?
Revin cu intrebarea.

glycon is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2008, 22:56   #3049 (permalink)
Registered User

Ok... deja ma scoate din minti o problema cu mess'ul poate gasesc putina lamurire aici...

Deci...la fiecare 3,4 minute mi se inchide mess'ul si imi iese automat din el; daca incerc sa il deschid din nou si ii dau sign in, pur si simplu dispare nu pot face absolut nimic decat "CTRL + ALT + DEL" , inchid explorer.exe , deschid alt explorer.exe si de abia atunci mess'ul merge...bineinteles pt 5 minute maxim dupa care trebuie sa repet totul ) ...deci are cineva cea mai mica idee ce pot face? Si pls...nu veniti cu fraze de gen "reinstall mess, incearca alta versiune de mess, format pc, ai virusi ...etc" nu e de la asta am incercat tot ... Multumesc..

Zergutz is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2008, 23:38   #3050 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zergutz View Post
Ok... deja ma scoate din minti o problema cu mess'ul poate gasesc putina lamurire aici...

Deci...la fiecare 3,4 minute mi se inchide mess'ul si imi iese automat din el; daca incerc sa il deschid din nou si ii dau sign in, pur si simplu dispare nu pot face absolut nimic decat "CTRL + ALT + DEL" , inchid explorer.exe , deschid alt explorer.exe si de abia atunci mess'ul merge...bineinteles pt 5 minute maxim dupa care trebuie sa repet totul ) ...deci are cineva cea mai mica idee ce pot face? Si pls...nu veniti cu fraze de gen "reinstall mess, incearca alta versiune de mess, format pc, ai virusi ...etc" nu e de la asta am incercat tot ... Multumesc..
Instaleaza ultima versiune de Java.
Reinstaleaza Yahoo (ultima versiune, de preferat non-beta)
Deviruseaza
Scaneaza de Adware
etc.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 19-01-2008, 01:37   #3051 (permalink)
Registered User

enigmaboy's Avatar

exista un patch sa dezactiveze pluginurile la messenger. il aveam, dar mi-am facut windows`ul si s-a dus... acum l-am cautat pe net si nu l-am gasit. ma poate ajuta cineva? multumesc anticipat!

enigmaboy is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2008, 01:43   #3052 (permalink)
Registered User

Money's Avatar

stie cineva daca pot sa-i fac ceva yahooului sa se refreshuiascas ingur sa imi apara pozele de la avatar ale prietenilor fara sa dau sign out sign in??

Money is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2008, 03:32   #3053 (permalink)

sziget's Avatar

Quote:
Originally Posted by Money View Post
stie cineva daca pot sa-i fac ceva yahooului sa se refreshuiascas ingur sa imi apara pozele de la avatar ale prietenilor fara sa dau sign out sign in??
un click pe lista la friends , CTRL-R , si se da refresh.

sziget is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2008, 10:05   #3054 (permalink)
Registered User

Money's Avatar

nu merge...dau ctr+r si nu face nimic. Da nu stie nimeni cum sa fac sa imi incarce pozele fara sa dau sign out sign in??

Old 19-01-2008, 10:20   #3055 (permalink)
- Nameless One -

MackTK's Avatar

Dai click pe un contact din lista (sau pe contactul caruia vrei sa-i incarci avatarul) si apesi F5.

MackTK is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2008, 14:42   #3056 (permalink)
Registered User

Money's Avatar

nup...tot nimic...

Old 19-01-2008, 16:55   #3057 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

La YM 9 nu prea mai merge refresh-ul avatarurilor cu F5.. Poate varianta finala o sa aiba functia asta inapoi, ca era destul de folositoare.

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2008, 18:48   #3058 (permalink)
Registered User

Money's Avatar

aha...ms

Old 21-01-2008, 10:17   #3059 (permalink)
Registered User

Sub0's Avatar

De cand mi-am instalat ultima versiune de nod32, am probleme cu messenger-ul. Mai exact nu pot sa vad ce mesaje primesc de la alti useri si nici macar mesajele pe care le scriu eu. De asemenea nu pot vedea arhiva si nici stirile din Yahoo Insider. Sa va faceti o idee, cam asa arata. Initial am crezut ca e o problema de conexiune dar avand in vedere ca pot trimite mesaje si pot sa primesc dar nu pot sa le vad presupun ca e unul sau mai multe dll-uri sau aplicatii de windows defecte. Spun asta si pentru faptul ca am incercat o groaza de metode sa-mi repar Y!mess spre ex: La prima dezinstalare, am sters tot folderul yahoo din program files de unde il aveam instalat, apoi m-am dus in registrii si am sters tot ce era legat de cuvantul "yahoo" la keys si apoi la data. Apoi am reinstalat messenger-ul dupa site-ul yahoo, in alt folder (c:\yahoo). Ma loghez si degeaba. Inainte de asta am dezinstalat si apoi reinstalat Microsoft Net Framework si Java, ultimele dupa site-urile producatorilor. Nu stiu daca net fw avea vreo legatura dar am incercat. Am dezinstalat si nod-ul, Y! era in lista de programe trusted.
Nu prea am chef sa formatez iar, imagine am uitat sa-i fac... as vrea sa fie ultima solutie.

Sub0 is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2008, 11:23   #3060 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Postul #2422 al lui Mister X:
Quote:
Daca nu vedeti ce scrieti in fereastra de YM/ce scrie persoana cu care vorbiti, rezolvare: aici sau la Microsoft.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules