![]() |
| | #3042 (permalink) | ||
|
Nu mai merge ca atunci cand dau click pe un link sa-mi deschida browser-ul cu pagina respectiva... tre sa dau copy+paste iar daca e un link la status-ul unui user tot degeaba dau click, si nici macar nu pot sa dau copy sau sa-l copiez manual ca unele nu sunt scrise in intregime sau au o adresa lunga... problema e ca nu doar la messenger face asa ci si la gtalk si probabil si la alte programe.... cum scap de aceasta problema ? am de editat ceva prin registrii, sa-mi schimb browser-ul perhaps ? nu mai tin minte de cand am problema asta si ce s-a intamplat. Folosesc opera 9...
| |||
|
| | #3043 (permalink) | ||
|
salut am un prieten care cand deskide mailu ( yahoo mail ) i se blocheaza citat " daca incerc sa-l deschid , imi apare o fereastra si se blocheaza " alt citat "daca incerc sa accesez de pe un alt calc, se intampla acelasi lucru , deci nu am vreun virus sau altceva in calc si altul " se deschide , imi arata ca am 60 de msg , si daca vreau sa le vad , imi apare o fereastra si nu mai pot face nimic " + " daca dau orice comanda pe fereastra , ies de pe mail " o solutie sa il deblocheze pare a flood?? nui asa astept rezolvari
__________________ Intel C2D e7300 @ 3.3 Ghz 1.22v ,Spire QuadroFlow VIII =)) , DFI LanParty DK P35-T2RS , 2x2 GB Muskin 1066 Mhz 996599, EVGA 8600GTS SSC, Storage Samsung 501LJ + SO 2 x Segate ST3250410AS RAID 0, Chieftec GPS-400AA-101A 400W , DVD-RW LG, CoolerMaster CM690 Moded, Dell SK-8135, Windows 7 x64 For Fun, AMD k6-2 416.5 Mhz Chomper CXT, Acorp 5TX29, 2x64 SDRAM, S3 Virge DX 4 mb , WD HDD 6.4 + 10 Gb, Atapi CD-ROM 32x , Windows Xp Sp2 Lite x86 Contact YM:wanted_seby / Org 0751627711 | |||
|
| | #3044 (permalink) | ||
|
Ce fereastra apare, ce browser foloseste...? Sau vrei sa dam in bobi ca sa descoperim problema?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3045 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #3046 (permalink) | ||
| Quote:
Internet Eexplorer (IE) 6 .... win xp proff sp2 .... se deskide o fereastra normala de IE pt 1 sec (nu scrie nimic) dupa care se inkide si se blocheaza prima fereastra ( IE cea de unde a dat clik pe mesajele de la mail )
__________________ Intel C2D e7300 @ 3.3 Ghz 1.22v ,Spire QuadroFlow VIII =)) , DFI LanParty DK P35-T2RS , 2x2 GB Muskin 1066 Mhz 996599, EVGA 8600GTS SSC, Storage Samsung 501LJ + SO 2 x Segate ST3250410AS RAID 0, Chieftec GPS-400AA-101A 400W , DVD-RW LG, CoolerMaster CM690 Moded, Dell SK-8135, Windows 7 x64 For Fun, AMD k6-2 416.5 Mhz Chomper CXT, Acorp 5TX29, 2x64 SDRAM, S3 Virge DX 4 mb , WD HDD 6.4 + 10 Gb, Atapi CD-ROM 32x , Windows Xp Sp2 Lite x86 Contact YM:wanted_seby / Org 0751627711 | |||
|
| | #3049 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Ok... deja ma scoate din minti o problema cu mess'ul poate gasesc putina lamurire aici...Deci...la fiecare 3,4 minute mi se inchide mess'ul si imi iese automat din el; daca incerc sa il deschid din nou si ii dau sign in, pur si simplu dispare nu pot face absolut nimic decat "CTRL + ALT + DEL" , inchid explorer.exe , deschid alt explorer.exe si de abia atunci mess'ul merge...bineinteles pt 5 minute maxim dupa care trebuie sa repet totul ) ...deci are cineva cea mai mica idee ce pot face? Si pls...nu veniti cu fraze de gen "reinstall mess, incearca alta versiune de mess, format pc, ai virusi ...etc" nu e de la asta am incercat tot ... Multumesc..
| ||
|
| | #3050 (permalink) | ||
| Quote:
Reinstaleaza Yahoo (ultima versiune, de preferat non-beta) Deviruseaza Scaneaza de Adware etc.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3052 (permalink) | ||
|
stie cineva daca pot sa-i fac ceva yahooului sa se refreshuiascas ingur sa imi apara pozele de la avatar ale prietenilor fara sa dau sign out sign in??
__________________ http://stupidness-is-no-excuse.blogspot.com/ | |||
|
| | #3054 (permalink) | ||
|
nu merge...dau ctr+r si nu face nimic. Da nu stie nimeni cum sa fac sa imi incarce pozele fara sa dau sign out sign in??
|
| | #3056 (permalink) | ||
|
nup...tot nimic...
|
| | #3058 (permalink) | ||
|
aha...ms
|
| | #3059 (permalink) | ||
|
De cand mi-am instalat ultima versiune de nod32, am probleme cu messenger-ul. Mai exact nu pot sa vad ce mesaje primesc de la alti useri si nici macar mesajele pe care le scriu eu. De asemenea nu pot vedea arhiva si nici stirile din Yahoo Insider. Sa va faceti o idee, cam asa arata. Initial am crezut ca e o problema de conexiune dar avand in vedere ca pot trimite mesaje si pot sa primesc dar nu pot sa le vad presupun ca e unul sau mai multe dll-uri sau aplicatii de windows defecte. Spun asta si pentru faptul ca am incercat o groaza de metode sa-mi repar Y!mess spre ex: La prima dezinstalare, am sters tot folderul yahoo din program files de unde il aveam instalat, apoi m-am dus in registrii si am sters tot ce era legat de cuvantul "yahoo" la keys si apoi la data. Apoi am reinstalat messenger-ul dupa site-ul yahoo, in alt folder (c:\yahoo). Ma loghez si degeaba. Inainte de asta am dezinstalat si apoi reinstalat Microsoft Net Framework si Java, ultimele dupa site-urile producatorilor. Nu stiu daca net fw avea vreo legatura dar am incercat. Am dezinstalat si nod-ul, Y! era in lista de programe trusted. Nu prea am chef sa formatez iar, imagine am uitat sa-i fac... as vrea sa fie ultima solutie. | |||
|
| | #3060 (permalink) | ||
|
Postul #2422 al lui Mister X:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |