![]() |
| | #3063 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #3064 (permalink) | ||
|
Sal @all Am o problema f f f stresanta de ceva luni ... poate reuseste cineva sa ma ajute. Practic raman permanent online si nu mai primesc nici un offline message chiar daca fac logoff dupa cateva minute apar iar online nu stiu de unde si cum. Am schimabat parola am facut logoff la toate serviciile yahoo. Chiar nu mai stiu ce sa fac sa scap de treaba asta si sa reusesc sa am iar offline messages si sa apar offline cand fac logoff. Singurul mod in care imi apar mesajele cand nu sunt logat este sa intru mobile de pe telefonul mobil si i-mi apar mesajele cand ma loghez a doua zi dar nu-mi apare si ora la care au fost scrie apar toate ca si cum ar fi fost scrise in momentul in care am facut logon.
__________________ | |||
|
| | #3068 (permalink) | ||
|
BTW, mi se întâmplă numai mie sau şi la voi: akamai.net pe https are bube legate de certificatul expirat şi logarea pe mail ia o veşnicie... De fapt intrarea în pagina de login..
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3069 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #3072 (permalink) | ||
| Pai trebuie sa iti dea cineva continutul folderului de Yahoo Vista si o sa mearga. Daca nu , instaleaza Framework 3.0.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3077 (permalink) | ||
|
Se pare ca am o belea mare cu messengeru, acum cateva zile m-am delogat de pe mess si a vrut sa intre prietena mea , si nu a mai putut , nu se mai loga..zicea :there was a problem signin..etc.. try again later, am trecut pe Vista si acolo mergea perfect. L-am dezinstalat, l-am sters din registri , l-am instalat din nou si imi face la fel , nu mi se conecteaza nici mort..ce drac sa ii mai fac?
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #3079 (permalink) | ||
|
Ultima versiune, mai bogata in optiuni, widget-ul functioneaza, nu se mai blocheaza f des...asadar Download
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #3080 (permalink) | ||
| Asta am spus si eu.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |