![]() |
| | #3081 (permalink) | ||
|
Mai functioneaza programul ala prin care te puteai sterge din lista de contacte a cuiva? Cum se numea (eventual link daca aveti)
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #3085 (permalink) | ||
| Quote:
eu astept versiune noua de Mac , mi s-au lungit urechile cu beta-ul ala de 3 ani. | |||
|
| | #3086 (permalink) | ||
| Quote:
Merge ceva mai bine, in loc de 100+ MB RAM mananca pe undeva pe la 60+. Inca are optiuni "sarace".
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #3087 (permalink) | ||
|
Toata lumea are probleme cu versiunea "vista". Este doar un preview. L-am instalat doar sa vad cum arata, de folosit, folosesc versiunea 8.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #3088 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare, daca am un cont de yahoo, care a fost sters, daca il fac acum din nou, daca e liber Id-ul, mai primesc mesaje de la persoanele pe care le aveam in lista de YM?
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #3090 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: bacau |
Am si eu cateva intrebari scurte : - daca sterg pe cineva din lista mea de Ym, acel cineva o sa ma mai vada cand is online? - daca dau ignore cuiva din lista mea de Ym, acel cine.....................................online? - pot sa fac ceva sa nu mai vad statusurile celor din lista mea de Ym, sau cel putin a unora dintre ei? | ||
|
| | #3092 (permalink) | ||
|
Cea mai mare prostie in Y!Messenger este ca poti trimite lista proprie catre alt ID. In esenta ideea e buna, iti schimbi IDul si trimiti automat toate contactele pe cel nou, dar de la functia de baza s-a trecut la moda schimbatului de liste intre useri, si uite asa un destept a schimbat lista si a trebuit sa dau 46 de ignore | |||
|
| | #3093 (permalink) | ||
| Vulnerabilităţi descoperite în Yahoo! messenger Internauţii anunţă că Yahoo! Messenger dispune de două ferestre prin care se pot infiltra crackerii pentru a vă zăpăcii calculatorul. Potrivit Agora News una dintre ele este o eroare de verificări de limite în cadrul modulului ActiveX Yahoo! Webcam Upload (ywcupl.dll) ce poate fi exploatată pentru a forţa apariţia unei erori de tip stack-based buffer overflow. Acest lucru se realizează prin „asignarea” unui şir de caractere de lungime foarte mare proprietăţii Server şi apoi apelând metoda Send. Exploatarea cu succes a vulnerabilităţilor permite execuţia de cod arbitrar. Vulnearbilităţile au fost confirmate în versiunea 8.1.0.249. Alte versiuni pot fi de asemenea afectate | |||
|
| | #3095 (permalink) | ||
| SURSA Vulnerabilităţi descoperite în Yahoo! messenger http://www.magnetika.ro/necalificate...hoo-messenger/ | |||
|
| | #3098 (permalink) | ||
|
Plugin de Winamp. http://www.numedecod.ro/Yahoo_Messenger_NowPlaying/
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3100 (permalink) | ||
|
mai are cineva plz programelu care scoate reclamele / pluginurile din bara principala ?
__________________ romanii sunt un neam de prosti | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |