![]() |
| | #3121 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca a mai fost postat...aveam probleme cu mess-ul pe XP si atunci am instalat versiunea pentru VISTA care functioneaza perfect si pe XP. http://rapidshare.com/files/95308607...setup_2007.rar
__________________ Dar mai bine tac,caci tacerea e de aur,vorba unui functionar transferat la cerere...la cererea sefului ! | |||
|
| | #3122 (permalink) | ||
|
Se pare ca am o problema... Pa laptop am Vista. YMSG-ul este v8.1. Folosesc FF-ul, ultima versiune. Ma loghez in YMSG. Imi apare ca am mail nou. Dau click pe pliculet ca sa ma duca in mail si mi se deschide IE-ul in loc de FF, chiar daca am debifat IE-ul ca default browser si bifat FF-ul ca default. Ce sa fac? Caci este enervant sa lucrez in FF si mailul sa mi se deschida separat cu IE-ul. Multumesc.
__________________ | |||
|
| | #3123 (permalink) | ||
|
Setezi încă o dată FF ca browser implicit pt http şi https, deschizi în FF o pagină goală şi apoi apeşi pe pliculeţ. Dacă merge aşa, debifezi din Preferences/General/open links in a new browser...
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #3124 (permalink) | ||
|
Dupa ce ti-ai setat browserul FF ca default in mess la preference/general bifezi numai : automatically sign me in...si debifezi open web links.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #3125 (permalink) | ||
|
Am intalnit o problema interesanta zilele astea - Folosesc pe acelasi pc 2 conturi diferite de messenger, cu liste de prieteni diferite...cand e logat unu celalalt e offline ...cand vreau sa il folosesc pe celalalt dau logout la primu. Pe unul din conturi am adaugat un prieten. Chestia ciudata e ca a inceput sa imi dea o eroare - pe ambele conturi imi apare o fereastra in cafre imi spune ca rspectivul contact nu e in lista de friends " xxx is currently not in your Messenger List. Add to your Messenger List (Ctrl+Shift+A) Report as Spam (Alt+Shift+R) You currently appear offline to xxx." asta o face inclusiv pe contul in care a fost adaugat in lista. Am incercat sa il scot si sa il adaug si tot asa face. pe celalalt cont i-am dat si ignore/report as spam..etc..tot asa face... ceva sugestii ? merci.
__________________ Cuvintele doar distrag atentia... | |||
|
| | #3126 (permalink) | ||
|
Reinstall. Si nu folosi beta-uri.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3127 (permalink) | ||
|
Am o problema cu messu, am ignorat-o pana acum, dar chiar ma enerveaza. Cand deschid mess'ul si-mi arata in colt jos icoana de mailuri, dau click pe ea si nu-mi deschide nici o pagina, pur si simplu dispare de acolo. Trebuie sa deschid eu yahoomail si sa dau sign in... e aiurea. Ce pot face? Sau daca dau click pe vreun status, sau pe vreun link, iarasi, nu se intampla nimic. Please help. | |||
|
| | #3128 (permalink) | ||
| Vreau530d2003 Fa ce am scris un pic mai sus.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #3133 (permalink) | ||
|
N-ai specificat versiunea de Y!Messenger. Pentru 8.x s-a postat adremover+multi pentru fiecare subversiune, e.g.: http://forum.computergames.ro/37476726-post2559.html Pentru 9.x nu stiu daca exista, sau daca aceeasi cheie din registru e responsabila pentru activarea multiym.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3136 (permalink) | ||
|
NU IMI APARE NIMIC la STATUS LA YAHOO MESSENGER 8.1 . Nu e vorba ca schimb prea des statusurile, pun un status la cateva luni. Am uitat sa precizez ca face acest lucru doar cand ii atasez un link.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Last edited by arslanyy; 06-03-2008 at 21:30.. | |||
|
| | #3137 (permalink) | ||
|
De la munca nu-mi merge sa intru pe Messenger. Ciudat e ca de pe un alt calculator functioneaza perfect. Nu cred sa-mi fi pus cineva o restrictie. Am incercat sa reinstalez, dar mi-a zis ca nu se poate conecta la serverul de messenger. De precizat ca www.yahoo.com imi merge perfect din browser. Cum as putea sa rezolv?
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #3138 (permalink) | ||
|
Inchide-l, lasa-l o perioada, isi revine. Stiu ca nu prea suna a solutie demna de "software", dar pana mea... ![]() Foloseste meebo intre timp, daca e musai.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3139 (permalink) | ||
| Quote:
Daca intru in Vista merge si pe reteaua de cartier si pe Clicknet. Eu de vre-o 2 saptamani am problema asta si nu sa rezolvat.
|
| | #3140 (permalink) | ||
| Quote:
Ma bucur sa aud ca nu-s singurul cu problema asta, ma gandeam ca mi-a blocat cineva accesul de la serviciu. De precizat ca aici e Vista si avem conexiune RDS.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |