![]() |
| | #3141 (permalink) | ||
|
Pana la urma este vreun ad-remover care scoate de tot reclamele in versiunea 9, i.e. inclusiv chenarul alb? Am rulat cam tot ce e pe threadul asta, dar la 5 secunde dupa ce dau login imi apare din nou.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3142 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. | |||
|
| | #3148 (permalink) | ||
| Mister X: Din pacate ultimul patch nu merge, e vazut ca troian de antivirusul de pe calculatorul de la munca si nu pot sa fac nimic in privinta asta. Pana la urma am revenit la 8.1...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3149 (permalink) | ||
| Netichetă Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3154 (permalink) | ||
| Nu , nici nu se va rezolva daca nu reinstalezi XP. La mine este asa cred ca de vre-o luna si nimic. Nu imi pot da seama de ce nu merge pe conexiunea de la reteaua de cartier, pt ca daca ma conectez la clicknet merge.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #3156 (permalink) | ||
|
In Windows Vista cand deschid o fereastra de chat cu cineva se aude un zgomot foarte ciudat si enervant. In Yahoo messenger toate sunetele. De asemenea le-am oprit si pe cele din Windows si la fel. Ce poate fi ? Si de fiecare data cand dau click in lista se aude un zgomot | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |