![]() |
| | #3201 (permalink) | ||
|
Între timp, nu uitaţi de http://dumy1dumy.myblog.ro/category/yahoo-messenger şi http://www.numedecod.ro/ Vivio, primul link are o rubrică şi pentru cei ca tine. ![]() Şi-o problemă serioasă: cum fac join/ merge la 2 arhive (acele fişiere .dat) în care-s conversaţii YM, una de-acasă şi-alta de la serviciu? Am văzut că sunt păstrate în fişiere cu acelaşi nume, cel al zilei respective, ex: 20080121-YM ID. Mă văd în imposibilitatea de a sincroniza şi conversaţiile din aceleaşi zile. ![]() Anybody ?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3203 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #3204 (permalink) | ||
|
Şi nu face mofturi YM că nu vor respecta exact formatul fişierelor ? LE: Uraaa! Nu face absolut deloc urât! Pur şi simplu apar ca două zile, chit că sunt aceleaşi! Ce idee simplă şi eficientă! Mersi mult, m3! ![]() Mai rămâne acum redenumirea automată. ![]() LE2: când te bate lenea rău de tot să scrii singur un progrămaş, şi Beyond Compare v2.4.1 face o parte mare de treabă. Făcea şi Total Commander, dar nu te lasă să redenumeşti inline. Bine, Beyond Compare v2.4.1 e dedicat, numai redenumire după un pattern nu văd să facă..
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” Last edited by Raven; 02-04-2008 at 01:17.. | |||
|
| | #3206 (permalink) | ||
|
Hmm..link-urile nu mai sunt click-uibile. Nici cele din status, nici cele din discutiile private. Versiune 8.1.0.421
__________________ [Vând] Ghete Fotbal | |||
|
| | #3208 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Vând] Ghete Fotbal | |||
|
| | #3213 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | pff..
imi pare rau daca undeva printre pagini s'a mai discutat dar am citit ultimele 11 pagini si nu am gasit....nu primesc ce zice lumea pe mess..adica nu ca mi se deschid ferestrele si sunt goale..nu le primesc deloc..decat dupa ce ies si intru iar si atunci le primesc ca offline'uri..eu vad ce scriu..dar atat..:|
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|