![]() |
| | #3281 (permalink) | ||
|
Nu m-ar mira sa se fi vorbit pana acum in cele 3300k posturi,insa search-ul a fost inutil pana acum. Exista vreun plugin/program care face ca la status sa apara un un fel de count down timer sau sa indice ora(asta am vazut la cineva mai demult)?
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @5600+@2.93ghz sk.AM2,ASUS M2N-E,2GB Ddr800@mhz cl5 A-Data Gaming Series,Gecube Ati HD 3870 512 ddr4/256bit @stock,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb+Maxtor 160 Gb Sata1,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Pentium M 1.6Ghz,Intel Extreme Graphics2@64Mb,Hdd 60Gb,768Ddr 400mhz,Dvd-Wr Toshiba | |||
|
| | #3283 (permalink) | ||
|
S-a intamplat ceva cu yahoo, sau doar eu am problema? Nu vrea imi arate la status ce ascult in winamp. Nu am facut update, nu si-a facut update singur, am versiunea v4.2, e totul ok. wtf?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #3284 (permalink) | ||
|
azi m-am chinuit 1 ora sa ma loghez..wtffffffff !!
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #3285 (permalink) | ||
|
A aparut v9.0.0.922 (beta). [edit]: Cred ca a luat-o razna FileHippo. Acum am vazut ca build-ul 922 e vechi de anul trecut...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) Last edited by Doctor Bonez; 30-04-2008 at 18:37.. | |||
|
| | #3288 (permalink) | ||
|
Eu am o "mica" problema: Am un Samsung E380 cu cartela Cosmote pe el. Problema e ca atunci cand intru pe m.yahoo.com si scriu userul si parola nu face nimik decat sa-mi reincarce pagina de logare. Pot sa scriu d 100 de ori userul si parola ca nu vrea sa ma logheze. Ma poate ajuta cineva??? PLS PS. Scuze dc s-a mai pus intrebarea asta dar chiar nu pot sa stau sa citesc 100 si d pagini d forum. Sper sa ma ajutati
__________________ ROCK ON!!!! | |||
|
| | #3290 (permalink) | ||
|
Ce bug simpatic ![]() ![]()
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3291 (permalink) | ||
|
Ai dat Refresh (F5) in fereastra de Messenger? ![]() E destul de nou bug-ul, si e server-side, ca a aparut fara sa fi facut update sau ceva. Nu apare de fiecare data, de fapt are zile si zile, din cate am vazut.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3294 (permalink) | ||
|
Refresh la lista de prieteni + poze. Multi au tic sa apese F5 din 5 in 5 minute, ca sa vada cine si-a mai schimbat avatarul...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3295 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #3296 (permalink) | ||
|
Salut cine poate sa ma ajute caut un program pentru yahoo messenger l-am avut de mult, si am uitat cum se numeste . Dai clic pe el si cand vrei sa scri ceva in loc trimita ce ai scris tu trimite... facem o plimbare in cimitir si mai multe chiesti dinastea cine stie cum se numeste si de unde pot sa il iau ! Multumesc
__________________ TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL | |||
|
| | #3297 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti | Quote:
| ||
|
| | #3299 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti | Buddy Check dar din cate stiu de la o vreme nu mai merge decat daca persoana respectiva te are in lista (sau tu pe ea... sau amandoi).
| ||
|
| | #3300 (permalink) | ||
|
chiar nu mai stie nimeni
__________________ TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |