![]() |
| | #3402 (permalink) | ||
|
Se pare că a reapărut o bubă veche: nu văd ce scriu alţii în fereastră, decât ca mesaje offline (după relogare). Am încercat să pun Windows Script v5.7, dar am SP3 şi nu mă lasă. Soluţii ?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3406 (permalink) | ||
| Quote:
Eu stiu ca nu am rezolvat problema nici prin reinstalarea messengerului, nici prin schimbarea versiunii, nici prin reinstalarea windows-ului... aparent a trecut de la sine.. am crezut ca e o problema a serverelor Yahoo.. dar nu bag mana in foc..
__________________ "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller | |||
|
| | #3409 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti |
Dintr-o data nu mi se mai logheaza Y!M 9.0 Beta. Culmea e ca nu se logheaza decat pe un anumit cont, in rest daca incerc alte conturi, merge bine mersi. Iar contul buclucas merge si el accesat prin Webmess sau Yahoo Mail. WTF?
| ||
|
| | #3410 (permalink) | ||
|
Chill, ca i-am dat eu report
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3413 (permalink) | ||
|
Mwahaha... low-level format e raspunsul la problema lui.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3414 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti |
@Bonez, am pus eu vreo relatie de cauzalitate intre "am instalat Vista" si "nu merge Y!M"? Am pus vreun "deoarece" intre ele? No, asta a fost concluzia ta. Vista l-am reinstalat din alte motive, si daca tot l-am instalat am zis sa fac totul ca la carte (aka sa folosesc si antivirus, nu ca pana acum). Lamurit? | ||
|
| | #3415 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti |
am si eu o problema cu mess-ul , am folosit diskeeper sa defrag. hdd-ul si incepuse procesul pe o partitie adica C: si nu am mai avut timp ca sa il las sa termine si am dat shut down la calc. iar a doua zi cand am vrut sa intru in mess mi-a dat o eroare : " This aplication has failed to start because the aplication configuration is incorrect. Reinstalling the aplication may fix the problem. " ; Ideea e ca l-am reinstalat de o gramada de ori si imi da aceeasi eroare , stiti cumva cum il pot face ? Specific ca era ver. 9. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |