![]() |
| | #3401 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | am si eu o problema cu yahoo messengeru!!! este a doua oara cand mi se intampla chestia asta!!!si nu numai la privacy ci incepand de la chat in jos nu se mai vede la nici una!!!! | ||
|
| | #3402 | ||
| Se pare că a reapărut o bubă veche: nu văd ce scriu alţii în fereastră, decât ca mesaje offline (după relogare). Am încercat să pun Windows Script v5.7, dar am SP3 şi nu mă lasă. Soluţii ? ![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #3403 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Cum mut un contact intr-un alt grup in YM 9?? :| | ||
|
| | #3404 | ||
| Il "tragi" in grupul unde vrei sa-l muti? ![]() | |||
|
| | #3405 | ||
| AdRemover pentru ultima versiune de messenger [9.0.0.1389 BETA].
__________________ y so srs? XOO OXO OOX | |||
|
| | #3406 | ||
| Quote:
Eu stiu ca nu am rezolvat problema nici prin reinstalarea messengerului, nici prin schimbarea versiunii, nici prin reinstalarea windows-ului... aparent a trecut de la sine.. am crezut ca e o problema a serverelor Yahoo.. dar nu bag mana in foc..
__________________ "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller | |||
|
| | #3407 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | |||
|
| | #3408 | ||
| Vezi pe la contact info carui grup ii apartine ![]()
__________________ Bigb | |||
|
| | #3409 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Dintr-o data nu mi se mai logheaza Y!M 9.0 Beta. Culmea e ca nu se logheaza decat pe un anumit cont, in rest daca incerc alte conturi, merge bine mersi. Iar contul buclucas merge si el accesat prin Webmess sau Yahoo Mail. WTF? | ||
|
| | #3410 | ||
| Chill, ca i-am dat eu report ![]()
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #3411 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Ce naiba are messu' de nu se conecteaza pe un anumit cont??? Pe toate restul pe care il incerc merge perfect. Am reinstalat si Vista, am pus si antivirus, si el tot nu vrea pe contul ala, decat rareori :| | ||
|
| | #3412 | ||
| Cum, frate, sa reinstalezi Vista ca nu iti merge Yahoo? CUM?!
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3413 | ||
| Mwahaha... low-level format e raspunsul la problema lui.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #3414 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | @Bonez, am pus eu vreo relatie de cauzalitate intre "am instalat Vista" si "nu merge Y!M"? Am pus vreun "deoarece" intre ele? No, asta a fost concluzia ta. Vista l-am reinstalat din alte motive, si daca tot l-am instalat am zis sa fac totul ca la carte (aka sa folosesc si antivirus, nu ca pana acum). Lamurit? | ||
|
| | #3415 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti | am si eu o problema cu mess-ul , am folosit diskeeper sa defrag. hdd-ul si incepuse procesul pe o partitie adica C: si nu am mai avut timp ca sa il las sa termine si am dat shut down la calc. iar a doua zi cand am vrut sa intru in mess mi-a dat o eroare : " This aplication has failed to start because the aplication configuration is incorrect. Reinstalling the aplication may fix the problem. " ; Ideea e ca l-am reinstalat de o gramada de ori si imi da aceeasi eroare , stiti cumva cum il pot face ? Specific ca era ver. 9. | ||
|
| | #3416 | ||
| Stergi folderul Yahoo! din Program Files, mai putin Profiles din Messenger daca mai vrei arhiva, dupa care reinstalezi. | |||
|
| | #3417 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: Bucuresti | |||
|
| | #3418 | ||
| Atunci incearca un chkdsk c:/f (sau driveu' pe care il ai instalat, in loc de C). | |||
|
| | #3419 | ||
| chat Salut, Cine stie unde se "pastreaza " pe hard chat-ul...daca se pastreaza. Multumesc ![]() | |||
|
| | #3420 | ||
| yahoo\messenger\profiles\user\archive . Asta daca e setat din preferences
__________________ The cake is a lie... | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|