![]() |
| | #3425 (permalink) | ||
|
NPC. Cred că de 5 ori am instalat messenger-ul după ce am instalat windows-ul de vreo tot atâtea ori din diferite motive şi de fiecare dată am downloadat de pe yahoo ultima versiune. De fiecare dată am aceeaşi problemă enervantă cu el: când apăs pe f5 apar popup-uri suprapuse cu toţi userii offline şi pentru vreo jumătate de secundă dispar din listă... Here's a pic. How do I fix it ? | |||
|
| | #3426 (permalink) | ||
|
Nu prea ai cum. Nu tine de front-end, problema e in serverelor lor. Nu se intampla tot timpul. Daca te enerveaza, treci pe Y9 beta, ca acolo nu mai merge F5 deloc.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3427 (permalink) | ||
| Nick anterior: Kruger | r@m Join Date: Aug 2003 |
Hello, am si eu o nedumerire referitoare la Yahoo. Am acasa Vista home premium 32 bits. A venit preinstalat de la Dell windowsul, inclusiv cu Yahoo Messenger for Vista. Care nu mi-a placut deloc si l-am dezinstalat. Am pus in loc Yahoo versiunea 8.0.1 (sau ma rog, care e ultima ne-beta) Lucrul care ma deranjeaza, este ca orice link din yahoo (din fereastra de discutie, sau din statusuri, etc) le deschide cu Internet Explorer. M-am asigurat din nou de faptul ca Firefix este broswerul default al sistemului, am pus IExplorer ca default si apoi din nouf Firefox...orice fac, se pare ca acel yahoo nu vrea sa foloseasca Firefoxul. Aveti vreo idee despre ce as putea sa fac ? | ||
|
| | #3429 (permalink) | ||
|
O lista interesanta cu toate feature-urile prezente in diversele versiuni de Yahoo! Messenger: http://messenger.yahoo.com/features
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3431 (permalink) | ||
|
Nu exista.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3432 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ | |||
|
| | #3434 (permalink) | ||
|
intrebari: - daca in fereastra de conversatie scriu citeva mesaje unul dupa altul imi apare o singura data numele si mesajele unul sub altul (in loc sa apara numele in fata fiecarui mesaj). in Y!M9Beta parca puteam sa schimb modul de afisare al mesajelor - acum nu mai gasesc optiunea. nu ma deranjeaza cum apar acum, din contra, dar vreau sa stiu daca mai exista optiunea respectiva. - ce tre' sa fac sa dispara făţucile alea gri (sau display image-urile) din faţa numelor din lista? in Y!M8 stiu ca puteam sa bifez pe undeva sa nu-mi arate nici un 'avatar' in lista. la Y!M9 nu gasesc nimic de genul asta in Preferences.
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #3437 (permalink) | ||
|
| | #3438 (permalink) | ||
|
A aparut ad-removerul pt vers 9, dar mie nu imi merge, adica nu are niciun efect. Asta pe Vista 64, pe alt sistem nu am testat.ps: exista vreun mod sa scapi de skinurile din Ymsg 9? As vrea sa ramana cea a win-ului, Aero, la fel cum puteam sa scot skinul pt versiunea 8, in XP. | |||
|
| | #3439 (permalink) | ||
|
Daca vorbesti de ala din linku' meu, ala e doar pentru beta, doar scrie si in post. Daca vorbesti de altul, poate ne dai si noua link, sa vedem. LE: Vezi, daca nu citesti cu atentie? :P Cat despre skinuri, incearca sa stergi ce e in C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\skins si vezi ce se intampla. BTW, vista sux, doar eye-candy e de el. ![]() LE2: Mie cel mai mult nu-mi convine ca nu mai are buton de "Up", pe care-l folosesc destul de mult. *end vista offtopic* Last edited by Mister X; 24-09-2008 at 14:09.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |