![]() |
| | #3464 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3465 (permalink) | ||
|
Macar v-ati convins ca nu faceam misto de voi. :P Poate scoate creatorul ad-removerului de 9 beta o versiune mai noua care sa scoata DOAR reclama, ca ar trebui, curand. Eu aseara n-am testat daca mai am IMVironmentsuri sau Audibles, asa ca am considerat ca merge perfect. | |||
|
| | #3466 (permalink) | ||
|
Nu mai tot "subscrieti", caci subscrieti degeaba .A fost doar o gluma. PigB. s-a prins imediat si a sesizat substratul. Normal ca nu se poate dezarhiva fisierul arhiva. Cat despre cele 2 features-uri... din punctul meu de vedere sunt doar "features-uri"; si enervante pe deasupra. Deci bine ca nu mai sunt.
__________________ | |||
|
| | #3467 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3472 (permalink) | ||
| iulian_g: Functioneaza foarte bine si in versiunea finala. Vezi ca e musai sa dai un click in zona alba (unde apar mesajele) inainte sa apesi una dintre combinatiile Ctrl + Shift + [0..2].
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3474 (permalink) | ||
|
Nu zona alba unde scrii tu, ci zona alba unde apar mesajele celorlalti (si ale tale dupa ce ai dat enter). Hai mah, ca e explicat mura-n gura si pe site-ul ala. [edit]: poate cu imagine e mai clar.
|
| | #3478 (permalink) | ||
| Messenger > Preferences > Display image > Debifeaza Enable display images > OK. [edit]: Belay that. Mi se sopteste in casca faptul ca nu (mai) exista "Display image" in lista de preferinte. Sa-i ia draq, eu dadusem CP de pe site-ul Yahoo!... Posibil sa mai existe setarea ascunsa prin registri, daca esti dispus sa sapi...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) Last edited by Doctor Bonez; 01-10-2008 at 12:35.. | |||
|
| | #3479 (permalink) | ||
|
la ym 9.0.0.1912. schimbarea afisarii mesajelor nu merge prin combinatia : ctrl + shift + 0 ci prin ctrl + shift + 3 .
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #3480 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |