![]() |
| | #3483 (permalink) | ||
|
nu stiu daca mai are cineva problema asta dar e ciudat ... trebuia sa o spun de la inceput dar credeam ca isi revine, deci cand ma duc in preferences si ma duc la rubricile Chat ... pana la ultima rubrica Super Webcam nu se vede absolut nimic, setarile lipsesc ... de ce oare ? vedeti in poze ... deci de la rubricile Chat pana la Super Webcam asa apare la toate, dar de la Calling & Devices in sus se vad clar, apar setarile bine perfect ...
__________________ ... ne naştem, trăim şi murim ... | |||
|
| | #3484 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema, dar nu stiu de la ce e, si mi-e foarte tare lene sa fac reinstall. Nu mi se vad unele emoticoane, iar altele se fac sub alte combinatii... Ex: emoticul > < (hug) nu mi-l vede nici in lista de emoticoane, si nici nu mi-l arata cand imi da cineva... tot ce imi arata este > < (smiley face intre ><).Emoticonul :-< (sad) mi-l face doar daca scriu :- si atat. WTF?
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #3486 (permalink) | ||
|
Inca un Ad-Remover, credits fly out to Dermot. E inca beta, din ce spune el, si cam asta stie sa faca: Buddylist Ad Removal : 8.1.0.421 -> 9.0.0.1921 Chatroom Ad Removal : All Builds Backup Support: Some Vista Compatible: Yes Error Trapping: Yes Bug Reporting: Yes [Use bug report in About] 64 Bit Support: Yes [point to C:\Program Files (x86)\Yahoo!] Requirements: .NET 3.5 Framework You can download .NET 3.5 below: Download details: .NET Framework 3.5 Mie imi mergea si primul program postat de mine (YahooTweaker 1.3.1.0 - RAR - ZIP), cu tot cu IMVironments & Audibles, dar niciodata nu strica un Ad-Remover in plus, nu? ![]() Ca bonus, un programel destul de interesant, aici si ce stie el sa faca, aici. Cine a folosit Y!TunnelPro, o sa fie deja familiarizat cu ideea programului. Bonus 2: ceva pentru cei care cauta sa ia ignore si nu stiau cum. | |||
|
| | #3488 (permalink) | ||
|
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3491 (permalink) | ||
|
Aveti idee de ce de fiecare data cand ma loghez pe versiunea 9 finala imi deregleaza fade effect-ul adica efectele din windows ale ferestrelor stiti daca dati pe desktop > properties > appearance > effects > si prima optiune cu bifare (fade si scroll effect) daca e bifat oricare da un efect ferestrelor cand le minimizezi sau maximizezi se observa chiar cu incetinire cum se maresc sau miscoreaza ele, deci aceasta optiunea nu-mi place si nu o vreau si nui bifata si de fiecare data cand intru pe mess si vorbesc se bifeaza automat optiunea. La fel era si v9 beta care am crezut ca dispare dar nu a fost asa ... cred ca am sa trec inapoi pe v8 care merge perfect si nu-mi deregleaza nimic, daca aveti idee si cum pot rezolva astept sfat. Ms
__________________ ... ne naştem, trăim şi murim ... | |||
|
| | #3493 (permalink) | ||
|
la mine la v9 nu exista asemenea buguri xp cu sp2
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|