![]() |
| | #342 (permalink) | ||
|
...eu cred ca se intampla ceva ciudat cu noua versiune 7.5 beta. daca dau click dreapta pe icoana yahoo din systray, yahoo! messenger-ul se inchide fara sa ma intrebe daca sunt sigur ca vreau sa il inchid. pana acum ma stresa cu celebra "are you sure?", dar acuma, nimic. asa este si la voi?...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #344 (permalink) | ||
|
Daca ai un Imvironment (idiot nume | |||
|
| | #346 (permalink) | ||
| Quote:
![]() si mie mi se intampla, dar nu mi se pare nici pe departe atat de enervant.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #347 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2005 Location: Bucuresti |
Momentan folosesc windows in loc de linux doar din cauza a Yahoo!Messenger .... am observat pe Linux ca cei care sunt "Available" sunt considerati online si li se vad "fetzele alea galbene " dar cei cu status,orice status in afara de "Available" sunt vazuti ca offline,adica "fatza este gri " dar statusul apare...cand selectez sa ii vad doar pe cei online cum sunt eu obisnuit , imi apar doar cei ONLINE SI FARA STATUS !! Ce sa fac ? Ceea ce aveam eu e o varianta mai veche de Yahoo!Messenger si de asta se intampla asa ? Sau trebuia sa setez ceva pe acolo ?
| ||
|
| | #352 (permalink) | ||
|
Nu inteleg de ce folosesti windows ( SO ) doar pentru YM ( program de chat ) mi se pare absurd cand exista alternative YM pentru linux sau alte programe compatibile pe linux . Whatever deciziile tale conteaza . Urmatoarea faza ar fi sa vina unu care sa zica ca foloseste Nvidia doar pentru YM ca pe Ati se vede logo mai mov . | |||
|
| | #353 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
SPunetimi si mie daca chiar exista un program de spart parola de mess,sau dca paote cineva sa imi intre in calculator si sa vada ce fac pt ca am intrat eu un link si se intampla ceva suspect(boxele scot un sunet ciudat,si nu mai poti face aproape nimik la calc numai sa il stingi..Ajutatima va rog
| ||
|
| | #354 (permalink) | ||
|
Exista..normal,dar nu prea cred sa-l (sau sa le) gasesti usor.Eu zic ca ai fost "hacked".Exista soft de "spart" orice.Dar si "anti-hack" .E destul sa-ti stie cineva ID Yahoo,daca se chinuie,te gaseste.Si nu trebuie sa fie nu stiu ce hacker.De obicei sunt grupuri care cer bani $300 pentru aflarea unui password yahoo,deci iti dai seama ca un soft de genul,nu prea gasesti cu un simplu search in Google. Fa-ti alt ID de Yahoo...si ai scapat.Sau reinstaleaza Windows. P.S. - nu te mai baga pe site-uri de ahcks,crack si serials daca nu esti "pregatit" cu firewall,antivirus si alte arme software
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #356 (permalink) | ||
|
da,se poate. cauta pe dc `cum sa furi avatarul`. as vrea ca in urmatoarea vers de mess sa imi arate pe listele cui sunt trecut ca friend
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #357 (permalink) | ||
|
daca prin avatar intelegi "poza", i.e. nu animatiile alea aberante, atunci print screen -> paste in paint -> crop ar trebui sa rezolve problema.. Dark Reign: buna idee! mie mi-ar placea sa stiu si cine ma are pe ignore ...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #359 (permalink) | ||
| Quote:
nu,eu sunt pe listele multor persoane pe care eu le-am sters si as vrea sa ma sterg si eu. chiar nu ii inteleg de ce ii doare mana sa implementeze facilitatea asta. asta si aia cu sa te stergi de pe lista cui nu vrei sa fi,tre sa fol un program 3rd party
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #360 (permalink) | ||
| Quote:
... l-am folosit si eu prin vara, desi initial eram super sceptic sa-mi bag parola de yahoo intr-un 3rd party. faptul ca te sterge din lista cuiva, treaca, da' suprema distractie e sa-i trimiti aluia mesaj. eu unul cred ca as abuza de feature-ul ala daca ar fi implementat in yahoo ...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |