![]() |
| | #3661 (permalink) | ||
|
Eu cred ca e de la netul tau. In orice caz, sterge tot ce tine de YM si reinstaleaza ultima versiune, 2128. Bafta!
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3663 (permalink) | ||
|
Are cineva idee de ce cu ultima versiune nu imi merge YouTube in chat? Bag link-ul in chat, dar nu pleaca fereastra automat sa ma pot uita acolo...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #3664 (permalink) | ||
|
Se poate sterge din nou Call History. Imi si imaginez cate mailuri au primit pe seama asta. ![]() Yahoo! Messenger Blog
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3667 (permalink) | ||
|
korby, de ce nu incerci macar YM 8? Ala tine minte setari, si nici nu e d-acum x ani.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3670 (permalink) | ||
|
Hello! Am si eu o problema cu ult mess, si anume, nu imi arata cine intra sau iese (aud doar sunetul), la fel si cand primesc mail! Iar atunci cand vreau sa vorbesc cu cineva si dau click sa imi deschida fereastra, o pune direct in bara, desi nu am umblat la preferences. Exista vreo solutie sa rezolv problema asta? Daca nu, cred ca o sa trec iar la vers 8! Ms! ps: este a 2-a oara cand pun ult vers de mess si la fel a facut si pana acum, desi i-am dat restart, etc. | |||
|
| | #3671 (permalink) | ||
|
elysha, Preferences - Alerts and sounds, si vezi acolo ce e pus sa-ti arate si/sau sa se auda.
|
| | #3673 (permalink) | ||
|
Atunci sterge tot ce tine de YM (inclusiv folderul, mai putin Profiles daca vrei arhiva) si fa o instalare de la zero, vezi ce se intampla.
|
| | #3674 (permalink) | ||
|
Se merita sa schimb messul 8 pe messul 9 ? Messul 9 l-am mai pus odata si mi se pare ca nu se misca normal ... E normal ? Se blocheaza o secunda atunci cand miscorez-maresc fereastra si atunci cand deschid o fereastra noua.Nu cred ca e de la ram sau procesor ca aveam liber de amandoua . Totusi... LE:Mersi Mister X. Nu stii ... de ce se blocheaza cand maresc-miscorez fereastra? Acum observ ca s-a rezolvat problema cu secundele alea bune care statea messu 8 pana se loga , prin urmare raman la 8 . Mersi oricum Mister X.
__________________ Ofer invitaţii pe Lockerz. PM cu e-mailul vostru şi în secunda următoare pleacă invitaţia .
Last edited by Cătă; 16-02-2009 at 19:50.. | |||
|
| | #3675 (permalink) | ||
|
Plusuri: - Noile skinuri, pacat ca nu exista si "Classic" - Youtube, flickr, photos integration - (cred ca) e mai stabil, mai secure Minusuri: - Nu are F5 - Reclama (de care se scapa relativ usor) - Noua pozitie extrem de tampita a "xxx is typing a message." Asta pe scurt. Acum, tu decizi.
|
| | #3676 (permalink) | ||
|
@Mister X: Okey! Mersi, am sa incerc si varianta asta sa vad daca se rezolva ceva! ps: la 8 nu facea asa...si acum a inceput sa imi placa messu 9, deci sper sa se rez problema ----------------- Am facut ce ai zis...nimic, e la fel Last edited by elysha; 16-02-2009 at 20:03.. | |||
|
| | #3677 (permalink) | ||
|
Foarte dubios, ori ai vreo setare uitata prin registrii, ori ai un Windows ciudat rau. Ai ultimele versiuni de Java, Flash, si IE (cam pe astea se bazeaza YM)?
|
| | #3678 (permalink) | ||
|
Am windows vista si chiar pana acum nu am intampinat probleme de genu asta la alte programe. IE, Java ,Flash sunt la zi. Legat de partea cu setarea uitata prin registrii, nu stiu la ce te referi La mess 8 nu am avut probleme de genu asta,chiar nimic.E posibil sa fie si netu de vina in instalarea programului? In ultimu timp merge extrem de prost. | |||
|
| | #3679 (permalink) | ||
|
Ia ultima versiune, offline installer, poate rezolva ceva: Yahoo! Messenger 9.0.0.2128.
|
| | #3680 (permalink) | ||
|
Ce draq s-a intamplat cu messu', de 2-3 zile nu mai pot da clik pe linkuri, adica dau si imi rata mesajul din poza. Vreun virus ceva??? Multumesc.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |