![]() |
| | #3821 (permalink) | ||
|
eu am probleme cu logarea ,folosind vs.8
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #3822 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3824 (permalink) | ||
|
intrebare , candva exista la yahoo messenger anumite addon`uri , gen (yahoo mail pe desktop , yahoo toolbar si ce prostii mai erau). Eu am nevoie sa instalez un YM care detine yahoo mail pe desktop , am incercat sa-l caut separat si n-am gasit , astept o versiune cu toate addon`urile daca se poate. Thx
__________________ Doar prostii au noroc in viata, nu te speria daca ai castigat ceva, esti norocos! ® metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com | |||
|
| | #3826 (permalink) | ||
| Quote:
Hmmm , thx , din cate vad unele nu merg , eu aveam nevoie de optiunea veche de la Yahoo Messenger , nu stiu de ce nu mai instaleaza si pe desktop chestia cu yahoo mail , widget`urile alea au probleme si sunt facute de anumiti useri .
__________________ Doar prostii au noroc in viata, nu te speria daca ai castigat ceva, esti norocos! ® metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com | |||
|
| | #3827 (permalink) | ||
|
stie cineva cum se numeste programul ala pt mess care atunci cand il activezi poti vedea ce scrie cel cu care vorbesti inainte sa apese enter/send ....stie cineva cum se numeste? .....am mare nevoie de el ....mc
__________________ Vand PC PENTIUM 4 -'''' ieftin si foarte bun '''' VAND Monitor |Intel E5200 2.5@3.0 ghz|Sapphire Radeon HD4850 1024 ddr3 Vapor-x|450W|2 GB DDR3 1800 Mushkin|DFI P45-T3RSB Plus| | |||
|
| | #3828 (permalink) | ||
|
este o facilitate implementata in vs.9
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #3829 (permalink) | ||
|
Am o problema cu statusul :| . Nu imi merge deloc . Doar seara cateodata in rest deloc , si atunci cand fac o reinstalare de windows merge ceva timp , in rest deloc :| . Nu stit vreo solutie . Precizez ca am versiunea 9 .
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 | |||
|
| | #3830 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti |
Dubios, mie imi merge statusul, dar s-au mai intamplat cazuri cand la unii mergea ok, si la altii nu. Se rezolva de la sine, dupa un timp, probabil depinde de serverul lor la care te conectezi tu, o fi busit.
| ||
|
| | #3831 (permalink) | ||
|
De vreo 10 luni am problema asta :|
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 | |||
|
| | #3832 (permalink) | ||
|
Ce build de 9 ai? Ai router? Ai firewall strict? E bine ca ne dai atatea detalii.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3833 (permalink) | ||
|
Cel de acum de pe site . Am clicknet , Speedtouch 5x6 . Windows Vista ultimate . Firewall e strict . Treaba e , ca seara dupa 12 asa imi merge :|
|
| | #3834 (permalink) | ||
|
Reinstaleaza-l dupa ce i-ai sters folderul (mai putin Profiles daca mai vrei arhiva), dezactiveaza firewall, si vezi cum se comporta. In mod normal, dupa cum am mai zis de 150 de ori, e de la serverele lor, sau lag intre tine si ei. Incearca asa, vezi ce se intampla.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3835 (permalink) | ||
| Quote:
Incercat cum ai zis . Nimic . Nu-mi apare sts deloc . Altceva ce e de facut , ca la naiba , la toti din lista le merge sts :| .
|
| | #3836 (permalink) | ||
|
am instalat versiunea 8 de mess, si imi tot apare mesaj sa-mi fac update, dar eu vreau sa raman pe 8. stie cineva de unde sa dezactivez chestia cu update-ul?
__________________ Y mail: bogdanman2@yahoo.com | |||
|
| | #3838 (permalink) | ||
|
__________________ Y mail: bogdanman2@yahoo.com | |||
|
| | #3839 (permalink) | ||
|
Revin cu o completare la problema asta: Quote:
Options > Mail Options > General > Enable Connections.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3840 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |