![]() |
| | #3841 (permalink) | ||
|
salutare, am un prieten care si-a uitat parola la messenger, si nu mai stie nici raspunsurile la intrebarile ajutatoare; are cineva vre-o idee cum poate afla parola sau s-o schimbe?
__________________ Y mail: bogdanman2@yahoo.com | |||
|
| | #3842 (permalink) | ||
|
Nu mai poate, din pacate.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3849 (permalink) | ||
| Quote:
succes
__________________ Intre lumea noastra si cea de care te temi ... exista un univers de posibilitati. | |||
|
| | #3850 (permalink) | ||
|
Cum pot deveni Power user? Yahoo! Messenger - Chat, Instant message, SMS, PC Calls and More
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #3851 (permalink) | ||
|
Nu cred ca e (inca) o cale sa devii PU. Am inteles ca au primit diferiti useri (random) invitatii atunci cand au introdus conceptul.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3853 (permalink) | ||
|
Du-te la scoala si invata daca ti-e dor de coronita
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3855 (permalink) | ||
|
De la o vreme a inceput sa mi se blocheze yahoo messenger-ul, cand il deschid scriu id si parola se blocheaza in timp ce le tastez, cateodata intra in el si se blocheaza fereastra principala, se face alba ..se blocheaza mouse-ul in dreptul ei. Am patit-o si la un alt calculator, ambele avand net de la rds, windows xp sp2. Are cineva idee din ce cauza, e vreun virus nou de yahoo ..sau ceva are are legatura cu rds-ul ?
| |||
|
| | #3856 (permalink) | ||
|
Salutare. Care mai are problema la messenger 8 cu logarea ? Mi se conecteaza foarte greu si nu stiu de la ce , poate stiti ceva , am vers. : 8.1.0.421 , nu vreau sa ma mut pe messenger 9.PS : Am RDS , daca imi fac update la mess 9 se conecteaza intr-o secunda , la mess 8 dureaza minute bune.
__________________ Doar prostii au noroc in viata, nu te speria daca ai castigat ceva, esti norocos! ® metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com | |||
|
| | #3858 (permalink) | ||
|
Pe Windows 7 x64 versiunea 7100, am instalat Yahoo! Messenger v8.1.0.421. Problema: cand primesc mail nou si dau click pe pliculetul din messenger mi se deschide mailul cu IE-ul in loc de Firefox. Am incercat sa stabilesc Firefoxul ca default din Control Panel, insa degeaba. IE-ul se incapataneaza sa ramana default pentru messenger. Vreun sfat, vreo idee ceva? Va multumesc.
__________________ | |||
|
| | #3859 (permalink) | ||
| Quote:
ai selectat asa ? E imposibil sa nu mearga daca selectezi cum am eu .
__________________ Doar prostii au noroc in viata, nu te speria daca ai castigat ceva, esti norocos! ® metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com | |||
|
| | #3860 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |