![]() |
| | #3861 (permalink) | ||
| Quote:
Alte idei?... Quote:
You're the man!!! Merci frumos.
__________________ | |||
|
| | #3862 (permalink) | ||
|
Bad post, am citit prea tarziu si pagina urmatoare.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3863 (permalink) | ||
|
De unde imi pot crea alias-uri pentru yahoo? Imi trebuie un ghid pentru noobi, am cautat pe gogu' dar nu gasesc respectivele optiuni
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3865 (permalink) | ||
|
Link-ul ala ma redirecteaza la my.yahoo.com si imi cere de fiecare data pass. Am incercat pe 3 browsere
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3866 (permalink) | ||
| În YM 9 mai există opţiunea asta?
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #3867 (permalink) | ||
|
Nope. S-au desteptat.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3868 (permalink) | ||
| OK, atunci intra in mail si uita-te in partea de sus dreapta, unde scrie "Hi, cutarescu" (trebuie sa ai JavaScript activat). Fa hover peste aia, se va deschide un meniu, alege Account Info. Bagi parola pentru verificare si ajungi unde am zis in postul anterior.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3869 (permalink) | ||
| Mda, nu ştiu ce au făcut, dar razvan2007 mi-a amintit de buba care o am cu Vista x64, nu reuşesc să văd mail din YM9. Cu debifarea acelei opţiuni rezolvam problema de obicei. Din păcate cu setarea default la Opera nu am reuşit să fac nimic
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #3870 (permalink) | ||
|
|
| | #3871 (permalink) | ||
|
|
| | #3873 (permalink) | ||
|
Ce versiune ai? Yahoo incearca sa convinga userii sa renunte la versiunile mai vechi de 9, probabil din cauza asta se conecteaza greu.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3875 (permalink) | ||
|
cateodata cand intru pe yahoo mail (cel nou) imi da si sign in pe messenger din browser (si ma scoate din yahoo messenger) , nici nu am bifat asemenea optiune; am gasit pe yahoo answers ca trebuie sa dai offline din mail , langa numele tau si dupa aia sa dai sign out. asa am facut , pana sa intru iara si acelasi lucru s-a intamplat. oricum mi se pare stupida treaba, nu puteau macar sa intrebe daca vrei asa ceva | |||
|
| | #3876 (permalink) | ||
|
Trebuie sa te treci offline, nu sa dai sign out, din mail.
|
| | #3879 (permalink) | ||
|
angry, eu am ales "offline", am dat sign out din mail, si mi-a ramas memorat. Plus ca nu-mi amintesc sa ma fi scos vreodata de pe YM, inainte.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |