![]() |
| | #3882 (permalink) | ||
|
Bad post, iar mi-a luat-o inainte doctoru'.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3884 (permalink) | ||
|
Reclamele dispar cu AdMuncher.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3887 (permalink) | ||
|
Have you tried this one?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3888 (permalink) | ||
|
Hahahahaha, surprising news!
|
| | #3890 (permalink) | ||
|
Mie-mi place de Sarah, raspunde numai la comment-urile care ii convin ei. Poti sa urli cat te tine tastatura ca vrei inapoi skin-ul default, sau ca arhiva de messenger este jenibila, liniste si pace. Dar cand zici ca vrei suport pentru vimeo, in 2 secunde scrie ca "will look into it".
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3891 (permalink) | ||
| Quote:
Cred ca e mai usor asa caci au doar programatori ce stiu doar de streaming si ioc baze de date ![]() Era asa de greu sa treaca pe langa ce ai spus tu si suportul de taburi care e in web messenger?
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #3893 (permalink) | ||
|
Nu prea. Poti incerca, cu GetDataBack, dar slabe sanse, in opinia mea.
|
| | #3898 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #3899 (permalink) | ||
|
Evident ca nu. Altfel care ar fi rostul intrebarilor de securitate, daca ai putea sa treci peste ele fara sa stii raspunsurile*?... (* ma rog, exista o singura exceptie: daca ai folosit vreodata Mail Plus, poti sa scrii numarul cardului pe care l-ai folosit pentru tranzactia respectiva in loc de raspunsul la intrebarile secrete)
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3900 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru raspunsuri !
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |