![]() |
| | #3921 (permalink) | ||
|
Da, mergi la Yahoo Password Helper si alege "My account has been compromised."
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3922 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Am si eu o problema la care nu am gasit raspuns in forum si sa citesc mii de posturi ale acestui topic este imposibil. Intrebarea este ce metode exista de a face imposibila detectarea statusului "invisible" de catre aplicatiile gen buddy spy, ydetector, ymvisible, aflastatus, persiangap, etc. Cred ca sa fii pe invisible vine dintr-o nevoie fireasca de intimitate. Asa ca va multumesc anticipat. | ||
|
| | #3923 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Sorry, your password can't be reset online (9024) For security reasons, we require you to contact Customer Care If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password. Asta imi apare cand dau My account has been compromised. | ||
|
| | #3924 (permalink) | ||
| madmax99: Stai pe invisible. Daca te contacteaza cineva cu tupeu, ignore si la revedere. Pandrey: Pai, scrie acolo ce ai de facut: contacteaza CC. Din pacate, nu cred ca lucreaza duminica.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3926 (permalink) | ||
|
Cu siguranta este posibil, judecand dupa posturile tale lipsite de logica. Instaleaza un antivirus, pentru a evita astfel de episoade. Si DA-LE MAIL alora de la yahoo. Asta daca vrei sa iti recuperezi contul
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3927 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Sigur le voi da Email, am inteles de la cineva ca e vorba de un virus pe email, si ca e posibil sa ma lase dupa o perioada de timp, am probleme cu netul imi blocheaza de multe ori conectarea la pc, antivirus am si problema nu e de la computer deoarece am schimbat unitatea cu totul si problema a revenit referitoare la conectare, se intampla de 2 ori pe zi aproximativ si trebuie sa dau restart pentru a functiona din nou dar sa nu ne abatem de la tema.
| ||
|
| | #3928 (permalink) | ||
|
De parca virusii tin cont ca ti-ai schimbat tu unitatea. Hai sa-ti expun o mica situatie: tu, de pe pcul tau vechi, ti-ai copiat ceva pe un stick/cd/orice. Il bagi in unitatea noua, ai un antivirus praf, si asa ai virusi pe ambele calculatoare si te intrebi de ce-ti face netu' figuri. Pe langa asta, incearca sa-ti faci update la driveru' placii de retea, sau contacteaza-ti provideru'.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #3929 (permalink) | ||
|
Hello ! De 3 zile am aceeasi problema ca Pandrey . Am intrat pe acel site de la yahoo pentru recuperare parola / My acc. has been comprimised , si primesc aceeasi eroare ca Pandrey ... . Ok , am dat mail celor de la Yahoo cu problema mea si mi-au spus ca in MAXIM42 de ore voi primii un raspuns .. Hmm , de atunci (de cand am dat emailu') au trecut 72 de ore . Thumbs up Yahoo !! | |||
|
| | #3930 (permalink) | ||
|
1) E week-end, deci e probabil ca ei sa se fi referit la ore din zilele lucratoare. 2) Verifica-ti spamfolder-ul, sa nu fie acolo reply-ul. 3) Aminteste-la cu un nou mail.
|
| | #3931 (permalink) | ||
|
Si eu intampin aceeasi problema.Dintr-o data,imi zice ca parola e incorecta(desi e aceeasi de peste 1 an).Le-am dat si eu mail la CService dar nu am prea mari sperante sa raspunda. Am vazut pe diverse forumuri ca dintr-o data multi s-au trezit ca nu-si pot accesa conturile(celebra de acum eroare 81003002) De la ce sa fie?O fi vreun virus?Sau vrea Yahoo sa mai scape de useri?Eu aveam casuta cam plinuta. | |||
|
| | #3933 (permalink) | ||
|
Am si eu o prietena care se plange de acelasi lucru, nu isi mai poate accesa contul (de vineri seara), ii da o eroare cu password invalid parca, am sa o intreb maine mai multe detalii. Probabil o portiune din baza de date e bulita si acum baietii transpira din greu sa recuperezele datele.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #3934 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Nu cumva esti genul care da mai departe mass-urile cu "Yahoo! vrea sa inchida conturile inactive."?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3935 (permalink) | ||
|
Am primit dimineata asta mail inapoi de la yahoo Quote:
| |||
|
| | #3936 (permalink) | ||
|
Fix aceeasi problema o are si un prieten de-al meu. Scriu in numele lui pt ca si-a uitat parola de pe CG, iar contul era inregistrat pe mailul de la yahoo. De vineri nu se poate loga pe cont, a incercat de pe mai multi clienti de IM (Pidgin, ebuddy) dar degeaba. A incercat si de pe alte PC-uri, nimic. Mailul primit a fost urmatorul: Quote:
__________________ Bigb | |||
|
| | #3937 (permalink) | ||
|
N-ar fi asa de rau sa se respecte Terms of Service ala ![]() Quote:
|
| | #3938 (permalink) | ||
| Quote:
ReK01L si big_bum am primit acelasi raspuns ca voi. Ce e de facut?astia isi bat joc de noi. Last edited by FCBARCELONA; 17-08-2009 at 14:56.. | |||
|
| | #3939 (permalink) | ||
| Quote:
.@ C05STIN : stai calm ca nu fac eu ce ai boldui tu . Pur si simplu chatuiesc si atat . Nu dau massuri , mailuri nici atat .
| |||
|
| | #3940 (permalink) | ||
|
Nu ma refeream la tine, ci in general.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |