Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 11-07-2005, 00:48   #21
Registered User

stargate's Avatar

Ca tot vorbim de Yahoo Messenger. Mi-am reinstalat Windowsul si am zis... hai sa-mi bag si eu Yahoo Messenger... emoticonuri originale, avatare, alea alea (folosesc de ani buni Trillian - dar in ultima vreme am decis sa renunt la Hotmail). Am ramas masca... in primul rand trebuie sa-l downloadezi cand il instalezi (de parca cine stie ce rahat o fi)... stiu ca pot sa-l copiez dupa aia si sa-l am mereu, dar da-o dracu... ar fi trebuit sa faca 2 linkuri pe site... autodownload si download direct. Ca sa nu mai zic de toate prostiile cu care vine pe default... acum inteleg de ce multe calculatoare ale persoanelor "care nu le are cu calculatoarele" au Yahoo bar si alte crapuri. In fine, sa trecem peste astea. Problemele mele cu acest program:
1) Cum mama naibii il fac sa nu imi afiseze mutra aia penibila cand se loggeaza. In fine, daca cer prea multe cum dracu il fac sa nu ramana fereastra deschisa dupa logare?
2) Cum il fac sa memoreze pozitiile ferestrelor?
3) Cum pot sa modific locatia logurilor pe hard?
Daca nu exista raspunsuri la aceaste intrebari, sau trebuie sa downloadez programe 3rd party ma mut la loc la Trillian in acelasi timp ramanand perplex cum toata planeta poate sa foloseasca acest program si sa fie chiar multumita de el...

stargate is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2005, 00:53   #22
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

Quote:
dak nu este online, nu ii apare nimic!! pur si simplu cand o sa intre o sa vada ca nu te mai are in lista.
krygod_ro daca nu ma insel ID-ul tau ramane in ADRESSBOOK .. si degeaba iti dispare ID-ul din lista de useri daca te are in adress .... nu sunt sigur daca am facut proba la cineva si mi-a spus ca la intrebat daca vrea sa ma pastreze in adressbook sau nu ...

W.O.R.M is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2005, 02:15   #23
goingunder

n1Ce's Avatar

apare ca si cand el te-ar fi adaugat iar tu i-ai dat deny. iar atunci el n-are ce sa faca decat sa apese OK sau ceva de genu (eventual sa selecteze 'keep in address book'). daca te adauga din nou, iti apare fereastra si poti sa ii dai deny si eventual ignore. testat

n1Ce is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2005, 18:49   #24
Registered User

stargate, oamenii il folosesc pentru ca:
- majoritatea folosesc yahoo
- nu toti sunt experti in configurare and sheet
- e simplu de folosit
- e doar messenger fata de trilian care mai are si alte chestii pe acolo

VaMpYrIx is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2005, 20:25   #25
Registered User

stargate's Avatar

Yeah, whatever, back to me beloved Trillian.

Old 12-07-2005, 21:50   #26
Tatal tau

Quote:
Originally Posted by Aurelain
Nu e chiar ce vroiai tu (si eu, for that matter), dar macar ai idee ce sa eviti
http://www.wackyb.co.nz/menu/Trillia...hoo_Messenger/

Later edit: Am mai investigat si am rezolvat dorinta lui Bimm3r. Iata aici: http://www.deviantart.com/view/3028344/ . Sunt cam haotice indicatiile autorului, dar am merge, si face EXACT ce trebuie.
Merg... THX
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Send Message via Google Talk to Bimm3r Reply With Quote
Old 12-07-2005, 23:35   #27
Registered User

Aurelain's Avatar

Quote:
Originally Posted by stargate
folosesc de ani buni Trillian - dar in ultima vreme am decis sa renunt la Hotmail [...] Cum pot sa modific locatia logurilor pe hard?
Merita folosit in continuare Trillian, chiar daca il folosesti exclusiv ca substitut al Yahoo, fara hotmail. Memory footprint... chiar daca ai suficient RAM, tot ramane principiul de a nu promova programare proasta .

Logurile Yahoo sunt proprietary format (".dat" criptate). Nu zic ca nu descifrabile, dar clar nu poti face search cu notepad-ul in ele . Si cum bine ai sesizat, nici nu le poti schimba locatia.

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 13-07-2005, 00:43   #28
WZY
Terminator

WZY's Avatar

- SUPER Utilitarul "Deny-a-Buddy" ... Domnul Problema era pt. mine: "zinamaseluta2003" - un HANDICAPAT !!! - am aplicat in seara asta... am scapat de multe probleme si mesaje idioate de tip "MASS" , multumesc cunoscatorilor care au postat aici si celor care vor posta pe viitor ... NOUTATZI !!!

PS. - SPECIAL THANK'S to : Aurelain

Phone: 0723.661.361

WZY is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 10:18   #29
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

din pacate tot ce a spus stargate e perfect adevarat. ma enerveaza de ani de zile lucrurile enumerate de el si yahoo nu face nimic in privinta asta. totusi, continuu sa-l folosesc, pentru ca m-am obisnuit cu el (si cu msn messenger, de fapt). n-as trece la trillian pentru nimic in lume..

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 03:11   #30
Banned

.:indie:.'s Avatar

daca la instalare esti putin atent si ii dai instalare custom si nu standard si iti selectezi tu ce sa puna si ce nu YM e f bun.
nici eu nu as trece la alt program nici mort!
Trilian mi se pare naspa rau.
Mai am GAIm dar il folosesc f rar pentru ca are lipsuri

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 16:55   #31
Banned

exista un utilitar ceva care sa-mi arate cine are ID meu in lista de prieteni ?
Adica sa-mi spuna cine ma are ca prieten cu alte cuvinte

Old 14-07-2005, 18:03   #32
Xilent Member

Xelo's Avatar

YM se poate downloada in versiune full (si nu web installer, asa cum multi o cunosc), de la urmatoarea adresa:
[code]http://download.yahoo.com/dl/installs/ymsgr/ymsgr_1922.exe[/code]

Versiunea asta nu are nici prostiile alea de hotbar-uri and sh|t.
4.54 MB

Xelo is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 18:17   #33
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
Stargate... sa nu-ti mai arate cine intra si cine iese in "fereastra" de jos, gasesti in preferinte. Nu uita sa scoti si suntele.. mai ales cel de BUZZ!!!

Eu nu te inteleg pe tine... Daca te-ai obisnuit cu Trilian, de ce trebuie sa critici pe altii ca folosesc altceva? Tu crezi ca mi-a fost usor cu ICQ-ul ?! cu alt+s ca sa trimit mesaje... Mie nu-mi place Gaim-ul ca nu are optiunea pt a te loga invizibil .. trebuie sa selectezi tu dupa ce te-ai logat.. sau o are si nu am gasit-o...
N-o lua in parere de rau, dar nu m-am putut abtine.

Last edited by gismo; 14-07-2005 at 18:31.

gismo is offline    Send Message via Xfire to gismo Reply With Quote
Old 14-07-2005, 18:32   #34
Registered User

SmilE[5thF]'s Avatar

hmmm ce este trillian?

SmilE[5thF] is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 18:35   #35
Banned

un multi-network IM program pe care unii il gasesc interesant.
eu il gasesc a royal pain in the ass
try it for yourself si spune-ne parerea ta
www.trillian.cc

Old 14-07-2005, 19:16   #36
Registered User

Aurelain's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dark Reign
exista un utilitar ceva care sa-mi arate cine are ID meu in lista de prieteni ?
Adica sa-mi spuna cine ma are ca prieten cu alte cuvinte
Doar MSN Messenger are facilitatea asta. Am investigat.

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 14-07-2005, 19:38   #37
Banned

pai atunci sa puna mana sa faca daca nu implementare oficiala in YM 7 atunci macar un programel 3rdparty,de genul aluia care te scoate de pe lista de prieteni care sa-ti arate pe listele cui esti.
Apropo,cand se lanseaza YM 7 final ?

Old 14-07-2005, 20:55   #38
Registered User

stargate's Avatar

Quote:
Originally Posted by Keeper_Gismo
Stargate... sa nu-ti mai arate cine intra si cine iese in "fereastra" de jos, gasesti in preferinte. Nu uita sa scoti si suntele.. mai ales cel de BUZZ!!!

Eu nu te inteleg pe tine... Daca te-ai obisnuit cu Trilian, de ce trebuie sa critici pe altii ca folosesc altceva? Tu crezi ca mi-a fost usor cu ICQ-ul ?! cu alt+s ca sa trimit mesaje... Mie nu-mi place Gaim-ul ca nu are optiunea pt a te loga invizibil .. trebuie sa selectezi tu dupa ce te-ai logat.. sau o are si nu am gasit-o...
N-o lua in parere de rau, dar nu m-am putut abtine.
Nu am intrebat asta. Nu e vorba de obisnuinta aici, e vorba de common sense. Citeste cu atentie ce am scris la acele 3 puncte. Nu te critic pe tine ca folosesti YM, nu ma intereseaza, eu critic creatorii lui YM pentru incredibila lipsa de optiuni de bun simt. Daca nu poti sa te abtii, atunci citeste cu atentie ce am scris.

Dark Reign, bineinteles ca am dat custom, eu doar am spus ca ma enerveaza modul in care se instaleaza si vine pe default.

Inca odata, clientul mi se pare OK in ansamblu, cel putin arata mai bine ca Trillian, DAR ii lipsesc niste optiuni care il fac pur si simplu stupid in vederea mea.

Old 14-07-2005, 21:17   #39
Banned

pai ziceai mai sus de moaca penibila de la logare...mie chiar imi place acea `moaca` ,deci e ceva strict personal.
cu pozitiile ferestrelor mai am si eu probleme,iar cat despre mutarea logurilor in alta parte chiar nu ma intereseaza,e bine acolo unde sunt.
Daca tu consideri aceste 3 `neajunsuri` (ultimele 2 sunt minusuri,intr-adevar) majore atunci... esti ciudatel
Uite,eu nu sunt deloc multumit de trillian.
E cam stupid,intr-adevar ca YM are niste `minusuri` de cateva versiuni si nimeni nu le repara,dar sunt minusuri minore.
Poate odata cu v7 final sa vedem ceva schimbat,daca nu programatorii sunt cam imbecili,nu pentru ca YM ar fi prost,eu il consider f bun,dar pentru ca toata lumea se plange si ei nu fac nimic

Old 14-07-2005, 23:45   #40
Registered User

stargate's Avatar

Bine, iti place moaca, dar de ce trebuie sa ramana YMul deschis daca il pun la bootare? E stupid. Toate cele 3 chestii spuse de mine se pot rezolva fiecare prin 2 linii de cod si cate o bifa. Asta ma deranjeaza mai mult decat orice.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules