![]() |
| | #381 (permalink) | ||
|
se poate sa fac cumva ca atunci cand sunt invisible cineva care ma `scaneaza` cu ceva gen buddyspy sa nu ma vada ca defapt sunt conectat?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #382 (permalink) | ||
|
Deci tu vrei sa fi double-invisible and anti-buddyspy tipe ) Poate apare.Pana la urma, exista vreun programel cu care sa ma scot din lista de favorites a cuiva ?
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #383 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #385 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #386 (permalink) | ||
|
da, de Deny-a-Buddy vorbeam cu Dark Reign mai sus. dar cred ca Bogotta vrea sa afle in primul rand pe ale cui liste se afla ca prieten... si abia dupa aia sa se scoata de la fiecare.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #387 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: nowhere |
Am si eu o problema cu yahoo messengeru asta. Nu stiu daca nu cumva s-a mai discutat: cand dau click pe Messenger, Contacts, Actions sau Help sau cand dau click dreapta intr-o fereastra de dialog se inchide singur. Aveti vreo idee din ce motiv?
__________________ "Age is strictly a case of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter" | ||
|
| | #394 (permalink) | ||
|
Asta am primit eu azi pe messenger. ![]() Hi, I am an Albanian virus but because of poor technology in my country I am not able to do anything with your computer. Please be so kind to delete one of your files and pretend to be scared and then forward me to other users. Best regards , Albanian virus | |||
|
| | #396 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului | Quote:
si btw avem destul spam pe messenger de la altii k tine chiar era nevoie sa o pui pe forum ...
__________________ | ||
|
| | #397 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
nu stiu daca a raspuns cineva la intrebare asta dar vreau sa stiu cum pot sa interceptez convorbirile de pe un alt id al meu. deci mai am un id dar il fol cineva, totusi eu fiind in orice loc de pe globu asta pot sa stiu useru si parola. Exista vreo metoda prin care sa vad ce se scrie de la idul ala si ce primeste idul ala?????Un fle de duplicate dar sa nu dea sign off? | ||
|
| | #400 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca s-a scris in paginile dinainte (le-am citit doar pe ultimele), dar acum poti sa "chatuiesti" pe YM si cu alte persoane care vorbesc alte limbi de care tu nu ai habar (ex. spaniola, germana, franceza) folosind o limba intermediara (ex engleza) pt. ca suport pt lb. româna inca nu este. Check it: http://avmedia.org/ytp/Wiki.jsp?page...anslatingProxy . E inca in stadiul de dezvoltare, deci nu merge "ceas".
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |